Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
sevilla

10 onvergetelijke avonturen in Sevilla

Sevilla, met zijn mix van Moorse charme en moderne flair, is een smeltkroes van avonturen voor gezinnen. Als je de magische hoeken en gaten van deze stad verkent, ontdek je al snel dat er achter elke hoek wel iets is dat zowel kinderen als volwassenen betovert. Laten we deze diepe duik nemen in enkele van de meest onvergetelijke activiteiten die Sevilla te bieden heeft.

Real Alcázar

Wanneer je door de poorten van het Real Alcázar stapt, lijkt het alsof je een andere wereld betreedt. Dit paleiscomplex, een perfect voorbeeld van Mudéjar-architectuur, verbergt een doolhof van binnenplaatsen, zalen en weelderige tuinen. Kinderen zullen betoverd worden door de kleurrijke tegels en het zachte geluid van kabbelend water in de vele fonteinen. Ze kunnen zich koningen of avonturiers voorstellen, op een speurtocht naar geheime doorgangen of verborgen schatten.

Guadalquivir

De Guadalquivir is niet zomaar een rivier; het is een stromende geschiedenisles. Door een boottocht te maken, kunnen gezinnen de verhalen en legendes leren die deze rivier rijk is. Terwijl het water glinstert in de zon, wijzen gidsen op historische bezienswaardigheden en delen ze verhalen van ontdekkingsreizigers die ooit vanuit Sevilla vertrokken naar onbekende werelden. Het is een rustige, leerzame en bovenal betoverende ervaring voor jong en oud.

Isla Mágica

Stel je een plek voor waar piraten, avonturiers en mythische wezens samenkomen: dat is Isla Mágica. Dit themapark, gebouwd op de overblijfselen van de Expo ’92, is een ware droom voor kinderen. Met levensechte shows, hartversnellende attracties en zelfs een waterpark, kun je makkelijk een hele dag verdwalen in deze wereld van fantasie en plezier.

Verder lezen? Dat kan in Fabulous Mama editie 6-2023, deze bestel je hier.

Lees ook: Nienke Plas, Coverstory van editie 5-2023

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.