Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

boekies

Boekies!

Elke maand tipt Fabulous mama de allerleukste boeken voor jou en je kind.

gavegastgertProffesor Grutjes zoekt de uitknop

Als vlogger gaat er niets boven de liefde en aandacht van je volgers. Iedere keer als ik een berichtje of like krijg, maakt mijn hart een sprongetje en doe ik stiekem een vreugdedansje als niemand kijkt. Maar, ik moet toegeven, iedere dag posten en altijd klaarstaan voor je fans, is ook best wel zwaar. Soms lig ik in bed en dan blijven de gedachten maar komen. Het lijkt wel alsof ik de uitknop kwijt ben. Ik ben professor Grutjes, online sta ik bekend als @GaveGastGert. En dit is mijn bizarre verhaal.

Illustraties: Vera Bertens / Auteur(s) : Chantalle WeemaesDebbie van Osch-Voorhaar 

Bruna €17,99

www.professorgrutjes.nl

 

moeders esther goedebuureMoeders – Esther Goedebuure

Esther Goedegebuure spreekt openhartig over wat het moederschap voor haarzelf en andere vrouwen  betekent. Want ondanks dat we zoveel meer zijn dan alleen moeder, is het vaak wel wat we het allerliefst goed willen doen. Met indrukwekkende vrouwen die naam hebben gemaakt in de politiek, de media of in de kunst en cultuur, praat ze over de manier waarop het moederschap hun identiteit bepaalt.
Vol verhalen en inzichten van: Dieuwertje Blok, Chantal Janzen, Sylvana Simons, Susan Smit, Anna Enquist, Romana Vrede, Aaf Brandt Corstius e.v.a.

Hardcover: € 22.99| www.lebowskipublishers.nl

 

 

 

duiker doris

Duiker Doris en het verdwenen vuurtorenlicht

Doris fantaseert vaak dat ze over de woeste zee vaart en kostbare schatten opduikt. Net als haar familie. Maar het blijft bij dromen, want Doris is bang voor water! Tot een zeemonster op een dag voor haar neus opa’s vuurtorenlicht steelt. Wat moet Doris nu? Bang blijven kan niet meer!

€ 16,99

www.rosestories.nl

 

 

het ding met knopjes en een gele pyjama


Het ding met knopjes (en een gele pyama)

Op een dag vindt Wiep op straat een gek ding (met een gele pyjama), dat ze van haar ouders mee naar huis mag nemen. Hoe het ding werkt? Geen idee… Maar dat gaat Wiep natuurlijk uitzoeken! Ze volgt de instructies en POEF! haar plastic speelgoednijlpaardje wordt levensgroot en komt bij haar logeren. Wat gezellig! Maar de volgende dag verdwijnt hij weer en wat heeft hij een troep achtergelaten… Ook de andere logees van Wiep maken er maar een rommeltje van. Dan krijgt papa er genoeg van en gebeurt er iets wat niemand had verwacht!

Hardcover: € 17.99 | www.uitgeverijmoon.nl

 

 

 

In Fabulous Mama 06-2023 vindt je nog meer boekies. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.