Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Mama Meets: Levi Rigters

Altijd leuk om een bekend iemand nog iets beter te leren kennen. Maak nader kennis met Levi Rigters, vader van tweeling Otis en Zain (2). Levi staat onder contract bij kickboksbond Glory en is twee keer wereldkampioen enfusion zwaargewicht.
Tekst: Thea Tijssen | Beeld: aangeleverd

Wat voor vader ben je?

“Ik hoop een heel bewuste en rustige vader. Die zijn kinderen alle ruimte geeft om zichzelf te zijn. Ik probeer ook wel streng te zijn, al ben ik daar niet zo goed in. Ik ben ook geen ster in boos worden, al klinkt dat misschien raar uit de mond van iemand die van vechten zijn beroep heeft gemaakt, maar het is echt zo. Het liefst lach ik zoveel mogelijk met ze. Wel vind ik discipline erg belangrijk, dat geven mijn vriendin June en ik hen ook echt mee.” 

Je vriendin June is oprichter van de BTY Club. Inmiddels heeft deze sportclub vier vestigingen; in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Hoe combineren June en jij jullie ambities met het opvoeden van de tweeling?

“Dat antwoord is simpel: dat lukt dankzij de oma’s en zusjes. Vanaf het begin hebben we veel hulp gehad. Zonder hen was het niet gelukt met onze beide ambities en werk. Al sinds ze een paar weken oud zijn, hebben beide oma’s een dag en nacht waarop ze oppassen. June’s zusje en mijn zusje passen ook al sinds het begin op. We hebben veel geluk daarmee. De jongens worden echt opgevoed door twee families.” 

Over vijf jaar hoop ik dat…

“Jeetje, dan ben ik alweer bijna 34. Over vijf jaar ben ik minimaal één keer wereldkampioen geworden en misschien wel vaker. Ook hoop ik tegen die tijd een fijne, rustige en mooie plek voor mijn kinderen gecreëerd te hebben. Ik denk zelfs in het buitenland. Een specifiek land heb ik niet in gedachten, het belangrijkste is dat de zon er schijnt.” 

Wil je verder lezen? Dat kan in Fabulous Mama editie 2-2024, deze bestel je hier.

Lees ook: Filmtip: The end we start from

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.