Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

the end we start from

Fabulous Mama filmtip: The End We Start From

Fabulous Mama heeft een geweldige filmtip voor je: The End We Start From. Deze film, met in de hoofdrol Jodie Comer, neemt je mee op een ontroerende en spannende reis door een land dat wordt geteisterd door een natuurramp.

Stel je voor: tijdens de bevalling van je eerste kindje wordt je huis overspoeld door een enorme overstroming… Alsof voor het eerst moeder worden nog niet heftig genoeg is, moet je jezelf, je partner en je newborn ook nog eens in veiligheid zien te brengen! Dit overkomt de hoofdpersoon van de nieuwe, aangrijpende dramafilm The End We Start From.

Door deze ecologische ramp moet het jonge gezin hun huis verlaten en op zoek naar onderdak en eten, te midden van alle chaos. In eerste instantie kunnen ze bij familie terecht, maar door de steeds grimmigere nasleep van de overstroming, raakt de vrouw (een indrukwekkende acteerprestatie van Jodie Comer) van haar partner verwijderd. Dan begint ze aan een ingrijpende tocht over het Engelse platteland om samen met haar baby haar eigen weg naar veiligheid te vinden.

Nooit weet ze of de mensen die ze onderweg tegenkomt haar kunnen helpen of een bedreiging vormen. Zo sluit ze vriendschap met een andere jonge moeder (Katherine Waterston) en een andere ontheemde (Benedict Cumberbatch), maar haalt de ramp ook het slechtste in veel mensen naar boven.

De manier waarop de vrouw steeds weer haar pasgeboren baby weet te beschermen is ongelofelijk bewonderenswaardig. De film laat je steeds afvragen: wat zou ik doen in deze situatie, zou ik doen wat deze moeder doet? Hoe dan ook maakt haar zoektocht naar veiligheid duidelijk hoe kwetsbaar én krachtig ze is als vrouw, en als jonge moeder.

The End We Start From is vanaf 23 mei te zien in de Nederlandse bioscopen.
Tickets en info

Wij mogen 3x 2 kaarten weggeven voor deze bioscoopfilm. Wil jij kans maken? Stuur dan een mail naar redactie@fabulousmama.nl en laat ons weten waarom jij moet winnen! Meedoen kan tot en met 28 mei 2024.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.