Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Maak samen je tuin zomerklaar in 4 stappen

Yes, de zomer komt eraan! Nu de mussen nog niet van het dak vallen van de hitte, is het mooi tijd om de tuin eens flink onder handen te nemen. Fabulous Mama geeft je 4 tips om samen met je mini-me je tuin op te leuken!
Tekst: Fela de Wit | Beeld: Unsplash.com

bloemen in je tuin

De bloemetjes en de bijtjes

Dat bloemetjes de bijtjes aantrekken wisten we al. Met een beetje Googlen weet je precies welk plantje je nodig hebt om in jouw tuin om de juiste insecten aan te trekken. En dan hop hop hop, naar het tuincentrum.

Tuindecoratie

Met een beetje creativiteit kun je de tofste dingen maken. Zelfgeschilderde bloempotten of een kekke vogelverschrikker bijvoorbeeld.

 

Insectenhotel

Spinnen zien we liever niet. Maar veel andere insecten spelen een belangrijke rol bij het bestuiven van bloemen en houden zo het ecosysteem in stand. Een middagje knutselen met takjes, stro en bamboe maak je de bijtjes blij.

Moestuin

Kruiden of groenten? Of allebei? Een moestuin hoeft helemaal niet groot te zijn. Samen zaaien en oogsten is leerzaam en leuk!

tuinmuebelwereld

Chillen met die billen

Een beetje tuin vraagt om een mooie loungeset dining , waar je samen kunt ontspannen en genieten van het mooie weer. Een dining loungeset heb je in verschillende kleuren en materialen.

 

Lees ook: Peuter & kleuter: dit wil je hebben

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.