Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

Paleis voor jouw kleintje

Drie keer knipperen en het is zover: je kind is te groot voor z’n ledikant. Fabulous mama tipt je de allerleukste items voor in de kinderkamer.  

Leuke kinderbedden

Transformeer de kinderkamer tot een fantastische speelplek met een huisbed. Dit biedt niet alleen een knusse slaapplek, maar ook een omgeving waarin kinderen kunnen spelen. Van avontuurlijke boomhut tot leuke tipi, ze zijn er in alle soorten en maten.
Ga naar beddies.nl

Dream big!

Met het ‘Little Big Dreamer’ behang van grafisch ontwerpster Fleur Kuipers tover je de babykamer in een handomdraai om tot iets magisch. Handig: je kan zelf de positie van de leeuw en maan aangeven, zodat het precies past bij de meubeltjes.

Verkrijgbaar in verschillende kleurtinten op Fleurdesfleurs.nl

Droomkamer

Voor de mooiste baby- en kinderkamers kijk je bij Bopita. Van romantisch tot modern, of stoer hout gecombineerd met matzwart. Je vindt alles voor de droomkamer van je kleintje bij Bopita store in Elst, tussen Arnhem en Nijmegen.
Online shoppen kan ook, ga naar bopita.com

Prachtig peuterbed

Het Plume peuterbed van Petite Amélie is een prachtige toevoeging aan elke kinderkamer. Het peuterbed is voorzien van zijhekjes en biedt niet alleen stijl, maar zorgt ook voor een veilige slaapomgeving voor je kleintje. Laat je betoveren door de eenvoudige elegantie en warmte van dit prachtige kinderbed!

Ga naar pettiteamelie.nl

Kinderkamer musthave

Het Bopita bureau Indy in wit gecombineerd met naturel beuken, een ruim werkblad van 120×55 cm en drie opberglades met stoere handgrepen, is een musthave in de kinderkamer. De lieve kamelen knuffel heet Clifford en is van Happy Horse.
Je koopt ze bij bopita.com

Fijne babybedjes

Baby race produceert wiegjes die baby’s sneller en beter helpen te slapen. Of dat een co-sleeper, een ledikantje of een wiegje gaat zijn, is jouw keuze! Probeer het populaire ovale wiegje met uniek wiegsysteem, die de veilige omgeving en bewegingen nabootst die je baby kent uit de baarmoeder. Van newborn tot 9 maanden te gebruiken.

Check baby-race.nl

 

Lees ook: snel en eenvoudig voeding bereiden doe je zo! 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.