Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

5x de meest gelezen

5x de meest gelezen artikelen van 2020

Dagelijks inspireren we jou met artikelen die te maken hebben met het moederschap, kinderen, gezin, liefde, wonen, food, lifestyle, fashion en beauty. Bij deze delen wij de vijf meest gelezen artikelen van 2020.

5x de meest gelezen artikelen van 2020

10x de flauwste moppen en raadsels om met je kind om te gieren

Weet je nog, vroeger op de basisschool? De raarste moppen en de flauwste raadsels waren genoeg om jou en je vriendinnen urenlang de slappe lach te bezorgen. De mop van de mummie (ingewikkeld hè) en alles waar Jantje de hoofdrol in speelde was garantie voor succes. Herbeleef die pret met je eigen kinderen, en vertel ze één van deze moppen.

5x de meest gelezen

Chinese geslachtskalender: jongen of meisje?

Als aanstaande fabulous mama fantaseer je erop los over je baby. Welke kleur ogen krijgt hij of zij en op wie lijkt je kindje straks het meest? Eén van de grootste vragen is welk geslacht je kleintje heeft: wordt het een jongen of toch een meisje? Met die Chinese geslachtskalender kan je een voorspelling doen over het geslacht van je baby.

5x de meest gelezen

Taboemoeder: “Ik heb spijt van de naam van mijn kind”

Darla (38): Mijn dochter van acht is – natuurlijk – de mooiste en liefste van de hele wereld. Ze is knap, sociaal en lief. Op school doet ze het hartstikke goed. Mijn vrouw en ik zijn ongelooflijk trots op haar.

Er is eigenlijk maar een ding wat ik heel erg moeilijk vind: ik vind de naam van mijn dochter verschrikkelijk. Wat die naam is, wil ik liever niet noemen. Ik wil niemand voor het hoofd stoten, want met de naam op zich is eigenlijk niet zoveel mis. Maar ik kan hem niet uitstaan.

5x de meest gelezen

Wat zegt jou sterrenbeeld over jou als moeder?

Sterrenbeeld; Astrologie is gebaseerd op het idee dat je sterrenbeeld iets zegt over je persoonlijkheid. Je sterrenbeeld wordt bepaald door het stelsel dat aan de hemel stond op de dag van je geboorte. Hoewel het geen exacte wetenschap is, is het wel leuk om ermee bezig te zijn. In dit artikel lees je wat jij voor soort moeder bent volgens je sterrenbeeld. Klopt het bij jou?

Taboemoeder: “Als ik ga sporten, laat ik mijn peuter alleen thuis”

Ineke (39): “Ik vertel het niet meer aan mensen, want toen ik dat wel een keer deed, kreeg ik de wind van voren! Ze vonden het echt niet kunnen en noemden me een ontaarde en onverantwoordelijke moeder… Ik vond het nogal overdreven, alsof ik mijn kind langs de snelweg leg! Wat ik wel doe, is mijn zoon regelmatig alleen thuis laten als ik ga hardlopen. Ik doe dat al sinds hij baby is. Ik ken zijn slaapritme en weet wanneer het kan. Meestal ben ik zo’n 50 minuten weg. Net te kort om een oppas te vragen, maar voor mij lang genoeg om er even helemaal uit te zijn, tijd voor mezelf te pakken en mijn batterij op te laden. Ik heb dat nodig, sporten is wat mij op de been houdt. Ik doe het zo’n drie keer per week.

Tekst webredactie | Beeld webredactie en pexels.com

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.