Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Fabulous mama meets Mandy Ouwehands-Scheffer

Altijd leuk om een ondernemend iemand beter te leren kennen. Maak kennis met Mandy Ouwehand-Scheffer. Ze runt haar bedrijf Regelhelft, schreef de gedichtenbundel Letterspinsels, lanceerde de podcast Help, mijn mama is de baas! én verruilt (met man en kind) Rotterdam tijdelijk voor het Spaanse Sitges. 

Wat voor moeder ben je?

“Ik probeer altijd lol te maken met mijn zoontje Noël (3). Ook ben ik erg zorgzaam en knuffel ik het liefst de hele dag met ’m. Maar ik vind het soms ook lastig om een kind op te voeden in deze wereld. Eigenlijk zou ik hem willen beschermen tegen alle vervelende dingen in de boze buitenwereld. Ik kan dus wel een overbezorgde moeder zijn. Noël heeft daar geen last van, want ik ben er – als echte denker – vooral in mijn hoofd mee bezig. Daarom is het zo fijn dat ik gedichten schrijf; daar kan ik onder andere mijn zorgen heel goed in kwijt.” 

 

Mijn ultieme geluk is als ik met mijn kind…

“Ga baby-peuterzwemmen. Dat doen we elke vrijdagochtend met z’n drietjes. Ook Noël vindt dat helemaal geweldig. Er staat een bak vol speelgoed met onder meer een onderzeeër, dat is zijn lievelingsspeelgoed. Al voordat we naar het zwembad gaan, roept ie: ‘Mag ik weer met de onderzeeër?’ Heerlijk om dit moment te hebben met z’n drietjes, ook in drukke weken. Ik plan alles om deze afspraak heen.” 

Wil je meer lezen over Mandy? Dat kan in Fabulous Mama editie 6-2023, deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.