Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
tischa neve

Tischa denkt mee

Tischa Neve is psycholoog, opvoedkundige en auteur. Ze is bekend van het opvoedtv-programma Schatjes, haar (opvoed)boeken en de populaire podcast ‘Even over mijn kind’. Ze is moeder van Dim en pleegmoeder van Gabriëlle. Opvoeden leuker en makkelijker maken, dat is waar ze ouders graag bij helpt met haar bedrijf Groot & Klein.
Beeld: Gezinnig

Celine: “Wij krijgen over twee maanden onze baby en ik hoor van veel ouders dat de eerste periode behoorlijk hectisch en pittig kan zijn. Heb je tips om deze goed door te komen?”

Tischa: “Als je baby er is, staat je hele leven op zijn kop. Het moet opnieuw vorm krijgen, dat kost tijd en is een zoektocht. In die fase zijn rust en zelfzorg essentieel. Plan de eerste weken zorgvuldig in, laat alleen bezoek toe wanneer jullie er klaar voor zijn. Neem tijd om routines te creëren en om je kind te leren kennen. Neem ook tijd voor jezelf, want door goed voor jezelf te zorgen, zorg je indirect ook voor jullie kindje. En vergeet elkaar niet! Het mag even alleen om jou en jullie draaien, sterker nog: het is slim om dat te doen!”

Fijn als Tischa met jou meedenkt? Stel jouw opvoedvraag door te mailen naar: redactie@fabulousmama.nl

Meer van Tischa denkt mee lees je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.