Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Net ouder geworden? Zo blijf je intiem in jullie relatie

Zijn jij en je partner onlangs ouders geworden? Dat is natuurlijk fantastisch. Het is goed mogelijk dat jullie focus de laatste tijd compleet naar jullie kleine is gegaan. Echter moeten jij en je partner elkaar natuurlijk ook niet vergeten. Als je een kind hebt, kan het zo zijn dat de intimiteit tussen jou en je partner de laatste tijd ver te zoeken is. Dit is compleet logisch als de bevalling pas onlangs heeft plaatsgevonden, maar na een tijdje is het uiteraard wel weer goed om dit op te pakken. Intimiteit speelt tenslotte een grote rol in de relatie. Maar hoe kunnen jullie intiem blijven als jullie een kind hebben gekregen? Wij zetten het hieronder voor je op een rij, dus lees vooral verder als je hier benieuwd naar bent.

Goed communiceren

Ten eerste is het van groot belang dat jullie binnen de relatie altijd goed blijven communiceren. En niet alleen over dagelijkse dingen, maar ook over de intimiteit in jullie relatie. Luister naar elkaars wensen en behoeften en respecteer elkaars keuzes. Geef bij elkaar aan hoe je jezelf voelt, dan kan jouw partner dit beter begrijpen en hier rekening mee houden. Door goed met elkaar te blijven communiceren wordt het makkelijker om het juiste moment uit te kiezen voor intimiteit en ontstaan er minder vaak misverstanden.

In de slaapkamer experimenteren

Hoe druk jij en je partner het ook hebben, intiem met elkaar zijn is natuurlijk ook belangrijk om de relatie goed te houden. Als jullie de intimiteit in de relatie weer wat beter willen maken, kan het daarom een idee zijn om te experimenteren in de slaapkamer. Zo houden jullie het spannend en dit kan een positief effect hebben op jullie seksleven. Bij het experimenteren in de slaapkamer zou je aan verschillende dingen kunnen denken.

Ten eerste kan het een goed idee zijn om eens te vrijen op andere plekken. Ook het uitproberen van nieuwe standjes is natuurlijk leuk om te doen. Waar jij en je partner ook aan kunnen denken, is het gebruiken van erotisch speelgoed. Als jullie hier allebei open voor staan, kunnen jullie hier wellicht veel plezier van hebben. Als je op zoek bent naar erotisch speelgoed, heb je ruime keuze. Voor zowel vrouwen als mannen zijn er genoeg seksspeeltjes beschikbaar. Op zoek naar een seksspeeltje voor vrouwen? De Lovense Lush 3 is dan zeker het bekijken waard.

Doe leuke dingen samen

Als je een kind hebt, is het uiteraard hartstikke fijn om lekker veel tijd door te brengen met het gezin. Echter kan het ook zeker geen kwaad om er na een tijdje weer eens met z’n tweeën op uit te gaan. Door leuke dingen te doen samen zullen jullie weer meer naar elkaar toe trekken, waardoor de intimiteit ook kan groeien. Bij leuke dingen doen samen zou je aan van alles kunnen denken. Van een romantisch diner of lekker borrelen tot een avondje naar de bioscoop: keuze genoeg!

Blijf elkaar verrassen

Om de intimiteit in jullie relatie weer te laten groeien, is het ook een leuk idee om elkaar weer eens wat vaker te verrassen. Vergeet elkaar niet en doe moeite voor elkaar, hoe druk jullie het allebei op sommige momenten ook hebben. Bij het verrassen van je partner kun je uiteraard aan van alles denken. Van het geven van mooi boeket bloemen, het kopen van een nieuw lingeriesetje of een spontaan dagje weg: het behoort allemaal tot je mogelijkheden. Een kleine verrassing op z’n tijd zal vast enorm gewaardeerd worden door je partner, dus het kan zeker goed zijn om dit zo nu en dan voor elkaar te doen.

Hoewel jullie kind uiteraard veel aandacht nodig heeft, is het ook van belang om elkaar niet te verliezen. Deze tips kunnen je erbij helpen om intiem te blijven in de relatie. Goed communiceren, experimenteren in de slaapkamer met een seksspeeltje als de Lovense Max 2, leuke dingen doen samen en elkaar blijven verrassen: hiermee komen jij en je partner al een heel eind!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.