Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Marjan: ‘Ik heb een affaire met een vader van school’

Marjan: ‘Ik heb een affaire met een vader van school’

Marjan (35): “Onze kinderen zitten bij elkaar in de klas en tijdens een ouderavond raakten we in gesprek. Ik kende hem al van het schoolplein, met zijn donkere bos krullen en grote lach is hij een opvallende verschijning. Het klikte meteen. En toen hij me vroeg of ik een keer kwam koffiedrinken, hoorde ik mezelf enthousiast ‘Ja, leuk!’ roepen. Ik wist meteen dat ik me op glad ijs begaf, want ik had hem al vaker zien flirten met moeders op het schoolplein.

Maar ik kon hem niet weerstaan; ik vond het spannend, en het was heerlijk dat hij me zo veel aandacht gaf. De volgende dag ben ik ’s morgens na het naar school brengen van de kinderen bij hem op de koffie gegaan en van het één kwam het ander. Nog voor we de kinderen zouden ophalen voor de lunch, lagen we met elkaar in bed. Sindsdien gebeurt het een aantal keer per maand. We appen, mailen en bellen nooit, dat was een voorwaarde van hem. Maar als hij op het schoolplein vraagt of ik zin heb in koffie, weet ik hoe laat het is en zeg ik altijd ‘Ja’.

Hij heeft zo’n enorme aantrekkingskracht op mij, misschien omdat hij zo anders is dan mijn eigen man. Mijn echtgenoot is een echte workaholic en altijd bezig met zijn werk. Deze man is heel zorgzaam en zacht. Bij ons thuis zijn de rollen traditioneel verdeeld: ik zorg voor de kinderen en werk niet. Bij hem is de situatie precies omgekeerd: zijn vrouw werkt fulltime en hij zorgt voor de kinderen en het huishouden. Ik ken haar. Ze is een leuke, sterke vrouw en ik voel me naar haar heel schuldig. En naar mijn man, want ik hou van hem en ons huwelijk is niet slecht.

Toch is het verlangen naar mijn minnaar groter. Ik fantaseer elke dag over hem, ook als ik seks heb met mijn man. Verliefd ben ik denk ik niet, het voelt meer alsof hij me in zijn ‘greep’ heeft. Ik weet zeker dat hij het ook met andere moeders van school doet, en die gedachte maakt me gek van jaloezie. Ik wil er graag mee stoppen, maar tot nu toe lukt me dat niet.”

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.