Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Twee vrouwen in kerstkleding proosten met champagne

De webredactie van fabmama.nl wenst je fijne kerstdagen!????

It’s the most wonderful time of the year! Hier op kantoor staat sinds een weekje de kerstboom te schitteren, met onze eigengemaakte DIY kerstversiering erin. De roze kerststerretjes herinneren ons aan de vele mooie projecten die we zowel met 24Baby.nl als fabmama.nl hebben mogen creëren dit jaar.

Iedere dag op de webredactie is een avontuur, waarin we telkens op zoek zijn naar de beste content om jou als lezer te inspireren, vermaken en ontroeren. In samenwerking met het magainmagazine proberen we een goede mix te maken van persoonlijke verhalen en handige tips om jouw leven nog fabuleuzer te maken.

Dat zoeken naar verbinding past perfect bij deze tijd van het jaar. Of je nu kerst viert met je hele familie of het liever klein wil houden, de feestdagen gaan om een gevoel van verbondenheid met de mensen van wie je houdt. Zelfs als het soms lastig is of er weleens ruzie wordt gemaakt. Bij het kerstdiner, met liedjes over wereldvrede op de achtergrond en de schitterende lampjes in de kerstboom, is het bijna onmogelijk om niet een beetje sentimenteel te worden.

Kerst is dan ook een ideale tijd om terug te kijken op het voorbije jaar, en voorzichtig alvast wat plannen te maken voor het jaar dat komt. Misschien krijgt je lijstje met goede voornemens langzaam vorm, of ben je juist ontzettend trots op alles wat je het afgelopen jaar hebt bereikt.

Eén ding is zeker: hoe je leven er verder ook uitziet, als mama blijkt elke dag opnieuw dat je superkrachten hebt. Of er nu veel of weinig cadeautjes onder de boom liggen, of jullie nu patat halen of kaviaar eten, de liefde die jij voor je kids voelt is precies wat dat kerstgevoel waar het in de film altijd over gaat. Dus wat je goede voornemens ook zijn, geniet van wat je nu al hebt en spread the love!

Wij wensen je een prachtig kerstfeest!

Liefs,

De webredactie van fabulous mama

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.