Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Een magazine maken

EEN MAGAZINE MAKEN DUURT NOU EENMAAL EEN TIJDJE…

Als ik dit schrijf is het eind januari, het regent en afgelopen week hebben we gehoord dat de kinderen voorlopig niet naar school mogen. Aan de ene kant baal ik hier enorm van, want de kinderen missen hun school en ik mis mijn ‘werktijd’. Bij elke video call die ik heb verschijnen er kinderhoofdjes in beeld, maar gelukkig zie ik op mijn beeldscherm dat ik niet de enige ben bij wie dit gebeurt. Aan de andere kant ben ik stiekem ook wel weer blij, want het voelt toch onveilig om mijn kroost bloot te stellen aan de Britse variant van het coronavirus.

‘Soms vraag ik me af of ze ook zo’n grote mond heeft tegen de leraar…’

Voorlopig ben ik dus nog even de juf en ik moet zeggen: dat is niet mijn roeping. Jynthe, die onlangs vijf jaar is geworden, speelt een beetje op Squla en kijkt filmpjes op YouTube, dat red ik. Maar Maud zit in groep 4 en moet echt wat doen. Dat is voor mij toch wel next level en ik merk dat ik geen goede juf ben: als het me te lang duurt zeg ik het antwoord voor en we hebben elke schooldag wel een discussie. Soms vraag ik me af of ze ook zo’n grote mond heeft tegen de leraar…

Even een frisse neus halen

Een magazine maken duurt nou eenmaal een tijdje…

Daarnaast heb ik natuurlijk mijn werk, het werk waar ik zo van hou maar dat aan elkaar hangt van deadlines. Normaal gesproken is dit geen probleem en heb ik om wat voor reden ook toch een keer een deadline gemist, dan schuif ik alles aan de kant om dit zo snel mogelijk tot een goed einde te brengen. Maar hier heeft ‘mijn klasje’ maling aan en daar ligt dan ook de uitdaging.

Toch hebben we het gered, want jij hebt de nieuwste Fabulous mama in handen, een editie waar ik weer ontzettend trots op ben. Met de verkiezingen in het vooruitzicht staat er een fantastische dame op de cover: Femke Merel van Kooten. Femke Merel is onafhankelijk Tweede Kamerlid, initiatiefnemer van de zorgbonus en lid van de Parlementaire Ondervragingscommissie Kinderopvangtoeslag. Sinds kort is ze ook nog lijsttrekker van haar nieuwe politieke partij Splinter. Vanaf pagina 20 lees je in Femke Merels zeer openhartige interview hoe ze zich staande houdt in de politiek en zich daarnaast inzet voor haar drukke, samengestelde gezin. Wat een powervrouw.

Liefs, Flory

Flory Huisman
Hoofdredacteur

Flory (36) is getrouwd met Anton (48), moeder van Maud (7) en Jynthe (5) en bonusmoeder van Charlotte (16).

 

Je leest het voorwoord van Flory ook in de nieuwste Fabulous Mama 3-2021. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.