Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

Editorial Flory; Rare weken

Flory (37) is getrouwd met Anton (49), moeder van Maud (9) en Jynthe (6) en bonusmoeder van Charlotte (17).

Het waren op zijn zachts gezegd een beetje vreemde weken. Hoewel ik heel goed wist wat ons te wachten stond heb ik de afgelopen maand mij bijzonder slecht en hulpeloos gevoeld.

Mijn jongste dochter Jynthe heeft als vanaf zeer jonge leeftijd met regelmaat oorontsteking en elk zuchtje wint zorgt bij haar voor een verkoudheid. De oorontstekingen werden de laatste tijd steeds heftiger en na talloze bezoekjes aan de huisarts werden bij in Januari eindelijk doorverwezen naar de KNO arts.

Vol goede moed ging ik samen met Jynthe dit gesprek in en na één blik wist deze vriendelijk kinderarts al wat er aan de hand was, haar neusamandelen moest worden verwijderd. Deze bleken behoorlijk groot en zorgde voor een slechte verbinding tussen de buis van Eustachius en de keel.

Ook werd er aanbevolen om buisjes te plaatsen, dit hoeft gelukkig maar eenmalig, om even de druk op het oor te verminderen en alles kon in één ingreep.

Toen de ingreep gepland stond mocht Jynthe afzwemmen, dit is iets waar ze ontzettend hard voor heeft gewerkt en graag wilde doen. Ik heb het ziekenhuis gebeld om de operatie uit te stellen tot na het afzwemmen, gelukkig was dit geen probleem.

Een dag voor het afzwemmen kreeg Jynthe oorpijn en koorts….

Je leest meer van het voorwoord van Flory in de nieuwste Fabulous Mama 3-2022. Deze bestel je hier.

Flory Huisman | Hoofdredacteur

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.