Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

Feestje? Zo maak je de leukste uitnodigingen!

Als je kind jarig is, dan wil je natuurlijk flink uitpakken. Daar hoort een toffe uitnodiging bij. Met een coole vormgeving in het thema van het feestje of de feestlocatie.
Tekst: Fela de Wit / Beeld: Pexels

1 Superhelden of prinsessen

Er gaat niets boven een themafeestje. Als je feestvarken zelf leuke ideeën heeft, dan heb je al de basis voor een sprankelende uitnodiging. Gebruik bijpassende kleuren, afbeeldingen en lettertypes om de uitnodiging extra speciaal te maken.

2 Personaliseren is key

Want hoe leuk is het om een magazine te laten drukken? Dit kun je zo uniek maken als je zelf wil. Dit is ook een extra speciaal cadeau voor de jarige job. Er zijn online tal van gratis ontwerpprogramma’s, zoals Canva, waar je zelfs als dummie de mooiste creaties mee maakt.

3 Shape it up

Hoezo een staande kaart? Rond, vierkant of zelfs in de vorm van een taart: tegenwoordig is alles mogelijk. Met een unieke vorm weet je zeker dat je de aandacht trekt.

4 Kies voor kwaliteit

Wil je zeker zijn dat je uitnodiging er tiptop uitziet? Dan raden we je aan deze te laten drukken bij een professionele drukkerij. PeterPrint is gespecialiseerd in het drukken van uitnodigingen en ander drukwerk. Zo ben je verzekerd van een mooi eindresultaat.

Lees ook: Snel en veilig voeding bereiden doe je zo

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.