Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
10 tips om je sexleven weer op te spicen

10 tips voor meer spice in je seksleven

We kennen ze allemaal, de excuses: moe, druk, de kinderen zijn in de buurt, ze slapen zelfs bij jullie in bed, geen zin, te veel aan je hoofd, je voelt je niet sexy, je wilt slapen, kortom: het komt er nu ‘even’ niet van. Met deze 10 tips krijg je meer spice in je seksleven.

Tip 1: fantasie delen

Vertel je spannendste fantasie aan elkaar. Vaak is praten over je fantasie al genoeg om zin te krijgen.

Tip 2: ergens anders

Zet de verwarming hoog en doe het eens ergens anders dan in bed. Onder de warme douche bijvoorbeeld, of in de keuken. Verandering van spijs – of locatie in dit geval – doet eten.

Tip 3: soepel en fris lijf

Niet lekker in je vel? Ga naar de sauna, smeer je lichaam in met (zelfbruinende) crème, pak een hoogtezon of schud je lichaam wakker met een lesje zumba. Een soepel en fris lijf is de basis voor een gezonde seksdrive.

Tip 4: telefoonseks

De kinderen op bed en hij (nog) niet thuis? Bel hem en zeg waar je allemaal zin in hebt. Niks zo spannend als een potje hete telefoonseks

Tip 5: sexy ondergoed

Voel je je niet sexy? Draag sexy ondergoed onder je trainingsbroek met sloffen. Je voelt je meteen anders en dat straal je ook uit.

Tip 6: speeltjes

Loop eens een sekswinkel binnen en zoek wat leuke, spannende speeltjes uit. Of je samen opgewonden wordt of in een deuk ligt, maakt niks uit. Seks is een gedeelde hobby, het samendoen versterkt jullie band.

Tip 7: nieuwe standjes

Haal een boek over de Kamasutra in huis en experimenteer met nieuwe standjes. Je zult niet alleen nieuwe posities en mogelijkheden ontdekken, maar ook veel lol hebben, en dat komt je relatie ten goede.

Tip 8: seksfilm

Kijk een seksfilm. Er is tegenwoordige ook heel mooie, vrouwvriendelijke porno en erotiek.

Tip 9: relax

Relax! Ga er samen tussenuit. Wandelen in de Ardennen of stappen in Istanbul, het maakt niet uit, zolang je samen geniet. Niets zo bevorderlijk voor je seksleven als ontspanning en plezier.

Tip 10: spring uit de band

Ga samen uit. Word dronken. Dans in een vage nachtclub en eindig zoenend in een taxi naar huis. Samen uit de band springen is een goede seksstimulans.

 

Lees ook: Ik ben de vrouw met wie hij vreemd gaat

Wil jij ook een ervaringsverhaal delen? Mail dan naar redactie@fabulousmama.nl

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.