Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Mommy friends

Mommy Friends het unieke vriendinnenplatform met matchingssysteem, speciaal voor moeders (2BE)

Karin (33), moeder van Liam (6) & Nova (4) en Lisette (36), moeder van Femke (5) & Bram (1) willen met Mommy Friends de eenzaamheid onder moeders bestrijden en bespreekbaar maken; want wist je dat maar liefst 56% van de moeders met kinderen tussen de 0 en de 5 jaar zich (wel eens) eenzaam voelt? Kortom; moeders met een verhaal én vriendinnen met een missie.

Door hun deelname aan het programma “Ondernemen tegen eenzaamheid”, gesteund door KPN Mooiste Contact Fonds en het Oranje Fonds, worden zij begeleid om Mommy Friends o.a. landelijk neer te zetten.

Mommy friends
Fotocredits: Remko de Waal

Na het delen van hun eigen persoonlijke verhalen en onderzoek, bedachten de vriendinnen “Mommy Friends”. Op de website mommyfriends.nl kun je je aanmelden en via het matchingssyteem, die filtert op verschillende onderwerpen, worden jouw beste matches gevonden. Je kunt elkaar een privébericht sturen en zo met elkaar in contact komen om ervaringen uit te wisselen en wellicht eens af te spreken in de hoop dat er een mooie vriendschap uit voort komt.

Mommy Friends het unieke vriendinnenplatform met matchingssysteem, speciaal voor moeders (2BE)

Misschien ben je juist meer op zoek naar een gelijk gestemde waarmee je kunt praten, denk aan tweelingmoeders, alleenstaande moeders, enz. Daarvoor zijn bij Mommy Friends verschillende groepen gecreëerd waar je hen kunt vinden. Ook kun je zelf een eigen groep aanmaken.

Vind je het leuk om meerdere moeders tegelijk te ontmoeten? Of ervaar je nog een drempel om persoonlijk af te spreken? Mommy Friends organiseert ook events waar je van harte welkom bent! Afgelopen jaar waren de succesvolle Bingo en Pubquiz nog online i.v.m. de coronamaatregelen, maar gelukkig hebben inmiddels de eerste live-events plaats gevonden.

Zo mocht Mommy Friends gratis naar de musical Soldaat van Oranje en geheel verzorgd naar een voetbalwedstrijd van het Nederlands Elftal. Dit werd hen aangeboden door het Oranje Fonds en KPN Mooiste Contact Fonds. Er zijn dus gratis events en events voor een kleine bijdrage, zodat deze leuke uitjes voor iedere moeder toegankelijk zijn.

Er staan nog een paar leuke events op de planning voor dit jaar, denk aan een wijnproeverij en ladies night. Deze creatieve moeders weten leuke uiteenlopende events te bedenken die de doelgroep aanspreekt. Maar mocht je zelf ideeën hebben voor een event dan horen deze moeders dat graag.

Benieuwd of jij een match hebt? Kijk dan snel op mommyfriends.nl

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Mommy Friends.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.