Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
thuisdate voor ouders

Date ideeën: 9x thuisdaten voor ouders

Het kan best lastig zijn om quality time voor elkaar in te plannen in jullie drukke schema. Daarom zetten wij de beste date ideeën voor thuis op een rijtje. Kunnen jullie rustig een fles wijn opentrekken, want er hoeft toch niemand te rijden. En het mooiste is: je kan deze dates ook prima doen terwijl de kids lekker op bed liggen. Scheelt weer oppas regelen.

Netflix en chill

En dan bedoelen we niet stiekem iets anders… gewoon: Netflix op, onderuit op de bank met een pizzadoos op schoot en chillen maar. De ultieme thuisdate. Je kan lekker dicht tegen elkaar aan kruipen, met een dekentje over jullie heen, en bingewatchen maar!

tv kijken thuisdate

Spa-avondje

Verwen elkaar met een massage en ga daarna gezellig samen afdouchen. Beetje kliederen met sop, elkaar glad scrubben en genieten van het hete water. Als je een bad hebt, kan je daar natuurlijk ook lekker in gaan liggen met zijn tweetjes. Vergeet de gezichtsmaskertjes niet!

Lekker samen kokkerellen

Neem eens een avondje uitgebreid de tijd om samen te koken. Kies een lekker recept uit, doe samen boodschappen en duik gezellig de keuken in. Na al die inspanning weet je zeker dat jullie diner bij kaarslicht prima zal smaken. Ook prima te combineren met één van de andere date ideeën.

Date ideeën voor ouders: koppel kookt samen een maaltijd in de keuken

Picknicken in de woonkamer

Buiten picknicken kan heerlijk zijn, maar het weer is er niet altijd naar. Leg dus gerust je picknick-kleedje op de vloer in de woonkamer. Tapas en een flesje wijn erbij, en jullie zijn voorlopig zoet. Tip: je kan het kleedje ook in je slaapkamer leggen, voor een pikante twist aan deze date…

Thuisdate picknick

Spelletjesavond

Maak je liefje weer eens ouderwets in met een potje Scrabble, zodat het officieel duidelijk is wie bij jullie thuis de brains is. Eis vervolgens je puntentotaal op in kusjes, dan hebben jullie de rest van de avond ook weer wat te doen.

Thuisdate spelletjes

Een bucket list maken (met date ideeën)

Maak samen een bucket list, waarop jullie alle dingen schrijven die je nog samen zou willen doen. Je grootste verlangens naar elkaar uitspreken is heel intiem en versterkt jullie band. En wie weet, misschien zijn sommige doelen helemaal niet zo ver buiten bereik?

Date ideeën voor ouders: koppel aan het parachutespringen

Een vakantie plannen

Kruip met de laptop op de bank en ga op zoek naar jullie droomvakantie. Waar zouden jullie het liefste heen gaan? Je hoeft de vakantie niet eens echt te boeken. Wist je dat je brein maar weinig verschil maakt tussen echt en fantasie? Na deze date voelen jullie je dus een beetje alsof je echt op dat zonnige strand hebt gelegen!

Date ideeën voor ouders: tropisch strand

Een goed gesprek voeren

Zo’n avondje met zijn tweetjes is een perfecte gelegenheid om eens goed bij te praten. Hoe gaat het nou echt met jullie? Zet een pot thee of trek een fles wijn open en kruip lekker samen op de bank. Een open gesprek doet soms meer voor je relatie dan een potje rollebollen. Wel eerst je telefoon op stil zetten!

Date ideeën voor ouders: koppel kletst bij op de bank

Seks

Over rollebollen gesproken… Zo’n avond samen is natuurlijk ook een prima gelegenheid om weer eens tussen de lakens te duiken. Neem lekker uitgebreid de tijd voor elkaar. Vergeet ook niet om na afloop nog wat extra na te knuffelen. Kan ook als afsluiter van de andere date ideeën!

Date ideeën voor ouders: seks

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.