Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Van Zuid-Amerika terug naar Europa en what’s next

Van Zuid-Amerika terug naar Europa en what’s next?– Wereldreis met kinderen

Adriana Ljubic (31) is verloofd met Mitchell (30) en mama van Elena Lucija (4) en Olivia Isabella (1). Vertrokken voor 8 maanden op wereldreis. Volg onze reis op Instagram @adriana_ljubic

Van Zuid-Amerika terug naar Europa en what’s next?– Wereldreis met kinderen

Van Argentinië, naar Mexico en nu Portugal

We zijn alweer 4 maanden aan het reizen met onze meiden. We begonnen in Buenos Aires, toen naar Playa del Carmen en nu zitten we in Lissabon. Het is heerlijk om weer even terug te zijn in Europa. Betalen met de Euro, overal makkelijk internet, minimaal tijdsverschil en ik ben zelfs blij met de O.B. tampons, haha! We hebben nog ongeveer 4 maanden te gaan.

De landen en plekken die wij nog gaan bezoeken:

Op 20 juni vliegen we naar Montreál, Canada. Vanaf daar rijden we na 3 weken door naar Toronto. Dan komt nog Tokyo, Japan (woehoe, Disney!) en pakken we de trein naar Kyoto. Vanuit Osaka (ligt naast Kyoto) vliegen we naar Bali als het goed is. Na Japan staat in ieder geval nog op ons lijstje: Bali, Thailand en/of Australië.

Er zijn momenten van intens geluk en intense vermoeidheid

Tijdens het reizen ervaren we hele hoge pieken van geluk, het is ontzettend genieten met elkaar. De qualitytime samen is onbetaalbaar. Maar het is ook zeker heel vermoeiend, chaotisch en stressvol. Een dreumes en een kleuter die weleens een restaurant op stelten zetten, de stress met het doorwerken, altijd meer willen doen. Maar ook een balans zoeken in het genieten en ontspannen van deze mooie tijd met elkaar. Het continu opzoeken wat leuk is om te doen en te zien. Het reizen kan ontzettend zwaar zijn, ik zou niet anders willen, maar het is soms pittig.

De kinderen herinneren zich er later niks van, zonde van je reis!

Dit is een opmerking die wij het vaakst krijgen. En hoe vaker ik hem hoor, hoe meer ik mij ga verbazen over deze vraag. Als je alleen kijkt naar redenen om iets niet te doen. Dan zul je heel veel in het leven missen. Als je je meer focust op redenen om iets wel te doen, dan is de drempel veel lager naar een ontzettende mooie ervaring. “What if I fall?” “But, oh my darling, what if you fly”?

 

Heb je een vraag over onze reis? Stel deze dan gerust! Wij zijn transparant over alles rondom onze reis, financiën, organisatie, ons werk. Geen vraag is te gek.

Ik spreek jullie volgende maand weer, vanuit Canada.

 

Liefs

 

 

Heb je de vorige column van Adriana ook al gelezen?

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.