Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Tour de Papier, van papierpulp tot kunstwerk

We blijven ons als ouders keer op keer verwonderen over alle mooie kunstwerken waar onze kinderen mee thuiskomen. Al vanaf jonge leeftijd uiten onze kinderen hun creativiteit op papier of met karton. De mooiste kleurplaten, knutsel- en bouwwerken sieren ons huis en krijgen vaak ook nog een ereplaats. Maar weten de kinderen eigenlijk hoe papier wordt gemaakt? Daar heeft CODA iets leuks voor bedacht. Tijdens de 11e editie van de tentoonstelling CODA Paper Art kun je vanaf nu t/m 12 november met de Tour de Papier – een fiets- en wandeltocht – alles ontdekken over de papierindustrie in hartje Gelderland.

Op de fiets

Al fietsend door de prachtige natuur ontdek je de historische route langs beken, sprengen en papiermolens. Onderweg geniet je van activiteiten die de Tour de Papier nog leuker en leerzamer maken voor het hele gezin. Doe mee aan de Kriebeldiertjesroute op het Bosdierenpad, kies voor de natuurbingo, maak zelf papier of bouw mee aan een kartonnen stad in het CODA ExperienceLab.

Eindig de tour met een bezoek aan CODA Paper Art en geniet van de bijzondere kunstwerken van 22 kunstenaars uit binnen- en buitenland. Gegarandeerd dat niet alleen de kinderen geïnspireerd raken door de veelzijdigheid van het papier en karton.

Maakmiddag CODA Junior en Familiedagen

Til je creativiteit naar een heel nieuw niveau en doe elke woensdag van 14-16 uur mee met de speciale Maakmiddagen in CODA Junior. Hier gaan kinderen aan de slag met het maken van papieren insecten of wordt er getekend met papierpulp. Tijdens de Familiedagen kun je iedere laatste zondag van de maand bij CODA Paper Art samen tekenen met kunstenaars, collages maken of vouwen met de CODA Origami Community.

Wij weten het zeker, met de herfstvakantie in het vooruitzicht kun je deze leuke trip alvast in je agenda zetten! Krijg 50% korting op je museumticket met code PAPIER50 op www.coda-apeldoorn.nl/tickets. Kinderen t/m 15 jaar hebben gratis toegang.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama
magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.