Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

karakter

Dit zegt jouw baby’s horoscoop over zijn of haar karakter

Persoonlijk vinden wij het razend interessant om te lezen wat de sterren ons vertellen over ons karakter en onze toekomst. Maar heb je je ook wel eens verdiept in het sterrenbeeld van je kind?

Karakter

Babytjes.nl dook erin en stelde een fijn en superinteressant overzicht samen van de horoscopen die jou meer vertellen over het karakter van je kind. Daarnaast helpt het jou je baby beter te begrijpen en kun je dit als leidraad gebruiken om de sterke en zwakke kanten van je baby te ontdekken. Vooral wanneer ze nog te jong zijn om verbaal mee te kunnen communiceren is dit erg fijn!

We lichten de mooiste en opvallendste karaktertrekken uit, maar check vooral het hele overzicht hier om je kind nog beter te begrijpen.

Ram

Jouw baby is optimistisch, vrolijk, vrijgevig, onvermoeibaar en avontuurlijk. Maar waarschijnlijk had je dat al lang door. Ook heeft een Ram weinig geduld, waardoor alles volgens hem of haar meteen moet gebeuren. Ze kunnen dan ook snel geïrriteerd of boos worden, maar aan de andere kant ook weer heel snel blij en vrolijk zijn.

karakter

Stier

Jouw kind is ontzettend getalenteerd en een echte doorzetter. Een Stier vindt dan ook altijd wel een oplossing als ze ergens tegenaan lopen (of kruipen). Daarentegen kunnen ze ook erg eigenwijs, hebberig, bezitterig en een tikkeltje tactloos zijn.

karakter

Tweelingen

Is jouw baby Tweelingen van sterrenbeeld? Dan mag je trots zijn op dit bijzondere mensje. Tweelingen zijn een buitengewoon aangenaam gezelschap. Ze zijn geestig, scherp, intelligent en levendig. Ook moet je er rekening mee houden dat ze wispelturig kunnen zijn en snel voor de makkelijkste weg kiezen.

karakter

Kreeft

Jouw kind is oprecht, vrijgevig, grappig, overgevoelig en een tikkeltje onzeker. Ze zijn makkelijk te beïnvloeden, ambitieus en bovenal ontzettend zorgzaam. Familie en zekerheid is dan ook het allerbelangrijkste voor een Kreeft.

Leeuw

Zoals je wellicht al had gemerkt is jou kind een echte gangmaker met ontzettend veel humor. Leeuwen zijn ontzettend gul, hebben een groot hart met veel liefde, houden enorm van het leven en denken liever aan morgen dan aan gisteren. Houd er ook rekening mee dat ze een tikkeltje egocentrisch, melodramatisch, competitief en vermoeiend kunnen zijn.

Maagd

Jouw baby is onschuldig, betrouwbaar, vriendelijk, trouw én geeft anderen graag het gevoel dat ze speciaal zijn. Ook kunnen Maagden nuchter, analytisch, eerlijk, kritisch en een controlfreak zijn. Lukt dit niet, dan schieten ze in de aanval.

Weegschaal

Weegschalen zijn welgemanierd, charmant, rechtmatig en bovenal onbevangen. Ook zijn ze behoorlijk ijdel, oppervlakkig, lui en aanhankelijk. Daarnaast zijn ze vaak op zoek naar bevestiging.

Schorpioen

Jouw kind is behoorlijk instinctief ingesteld. Daarnaast leven ze ontzettend mee met hun omgeving, omdat ze het vermogen hebben het leed van anderen aan te voelen. Schorpioenen laten zich overigens niet domineren en ze gruwen van oppervlakkigheid. Hoewel ze overtuigend zijn kunnen ze evengoed gevaarlijk zijn als hen iets is aangedaan.

Boogschutter

Jouw zoon of dochter is open minded, avontuurlijk, slim, betrouwbaar, eerlijk en vooral positief ingesteld. Boogschutters zijn daarnaast erg wijs en zijn graag onder de mensen. Hoewel ze bot uit de hoek kunnen komen zijn ze bovenal een bron van inspirerende wijsheid.

Steenbok

Steenbokken zijn scherp, precies, intelligent en ontzettend gedreven. Ze kunnen erg autoritair, kritisch en serieus zijn. Maar door hun kalmte, wijsheid en betrouwbaarheid zijn ze een steun voor hun dierbaren.

Waterman

Slim, intellectueel, rationeel zijn de belangrijkste eigenschappen van een Waterman. Daarnaast hebben ze ontzettend veel inzicht, maar kunnen ze ook onvoorspelbaar en extreem uit de hoek komen. Zowel in positieve als negatieve zin. Over anderen zullen Watermannen niet snel oordelen, maar ze hebben wel de gave de controle over anderen uit te oefenen.

Vissen

Het is geen toeval dat veel musici het sterrenbeeld Vissen zijn. Vissen staan namelijk bekend om hun muzikale talent, maar ook om hun vriendelijkheid en zorgzaamheid. Daarnaast hebben ze het vermogen om dingen op te merken die anderen nooit zullen zien. Van conflicten houden ze absoluut niet, waardoor ze nog wel eens kunnen liegen om die conflicten zo veel mogelijk te vermijden.

Al deze verschillende eigenschappen vragen ook om verschillende manieren van aandacht, benadering, liefde en verzorging. Lees het volledige artikel om erachter te komen waar jouw kind behoefte aan heeft. Benieuwd naar het daghoroscoop van jouw kind, of misschien wel van jezelf? Bij Mediumchat.nl vind je dagelijks een uitgebreide uitleg van je geboortehoroscoop.

Beeld unsplash.com

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.