Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

De revolutionaire CYBEX e-PRIAM smart kinderwagen just got smarter.

De revolutionaire CYBEX e-PRIAM smart kinderwagen just got smarter. Met deze slimme kinderwagen maak je het jezelf en je kleintje een stuk makkelijker én aangenamer! De eerste elektrische kinderwagen van CYBEX beschikt nu namelijk over een gratis app met onder andere een unieke ingebouwde schommelfunctie waarmee je gemakkelijk je kindje in slaap kan wiegen.

De revolutionaire CYBEX e-PRIAM smart kinderwagen just got smarter.

Ga lekker zitten en ontspan

Met de CYBEX e-PRIAM smart kinderwagen is eindeloos rondjes lopen, terwijl de rest lekker zit te tafelen, verleden tijd. Want in de nieuwe app voor de e-PRIAM vind je de Rocking Mode, met deze modus zorg je ervoor dat de kinderwagen automatisch heen en weer schommelt om je kleintje zonder moeite te kalmeren en zachtjes in slaap te sussen. Dit kan zelfs in drie verschillende standen!

Heuvel op, heuvel af

De e-PRIAM App maakt het daarnaast nog makkelijker om met de stroller heuvels op en af te glijden en ruw terrein aan te gaan. Je kan zelf namelijk het niveau van ondersteuning regelen voor maximale mobiliteit en comfort. Met de Active Mode kom je moeiteloos heuvel op en af terwijl de Tour Mode ervoor zorgt dat je batterij bespaard blijft tijdens lange wandelingen.

Slimme tech en luxe design komen samen bij de eerste e-kinderwagen van CYBEX. Stel zelf je ideale kinderwagen samen door te kiezen uit je favoriete frame, seating, accessoires en je bent ready to go. Geen zandstrand, bospad of besneeuwde straat is jou te gek. Dan zit er nog maar een ding op, namelijk om de gratis e-PRIAM App downloaden via de Android & iOS App Stores!

Over CYBEX

Het in 2005 opgerichte CYBEX is wereldwijd erkend voor het iconische ontwerp, de innovatieve technologie en de functionaliteit. Het Duitse bedrijf ontwikkelt kinderproducten die zowel veilig als stijlvol zijn. CYBEX zorgt ervoor dat haar producten perfect passen bij de levensstijl van ouders, terwijl het merk blijft verrassen met innovatieve ontwerpen en high-end modecollecties – geïnspireerd door de nieuwste haute couture op de catwalk!

Vind meer informatie op de website: www.cybex-online.com

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Cybex. 

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.