Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

5x guilty pleasure tv-series om dit najaar te doorkomen

De dagen worden korter, het weer wordt kouder en de behoefte om onder een dekentje op de bank te kruipen met een kop warme chocolademelk groeit met de dag. Wat is er dan fijner dan jezelf te verliezen in een heerlijke guilty pleasure tv-serie, wanneer je kids op bed liggen? We kennen het allemaal: series waar je stiekem geen genoeg van kunt krijgen, ook al geef je dat misschien niet graag toe. Wij zetten voor jou 5 heerlijke reality-tv-series onder elkaar om schaamteloos te bingen dit najaar!

5x guilty pleasure tv-series om dit najaar te doorkomen

Love Island


De Britse realityshow is al sinds 2019 in Nederland en heeft net 4 seizoenen achter de rug. De singles verblijven in een luxe villa op een exotische locatie om elkaar te leren kennen in de hoop om ware liefde te vinden. In het Verenigde Koninkrijk is de Britse variant al jaren reuze populair met 10 seizoenen. Genoeg juice om terug te kijken dus. En wist je dat je ook zelf kan verblijven in de villa van Love Island UK? ExpressVPN heeft namelijk uitgezocht dat het per dag rond de €700 kost om er te verblijven. Dat is een hoop geld, maar als je 10 vrienden bij elkaar kan vinden is het nog maar €70 per persoon! De villa heet Sa Vinyassa en is gelegen in Mallorca. Mocht je je eigen Love-Island fantasie willen beleven, dan is dit de perfecte locatie voor je volgende trip!

 

Selling Sunset


Ben je fan van The Real Housewives of The Kardashians en hou je van glamour? Dan moet je zeker even kijken naar Selling Sunet! In de glinsterende wereld van de luxe vastgoedmarkt van Los Angeles draait het allemaal om glamour, glitter en high-end vastgoed. Terwijl de makelaars strijden om exclusieve contracten en de meest indrukwekkende verkopen, zijn het de onderlinge relaties, conflicten en drama’s die de show echt boeiend maken. Van extravagante huizen en glitterende feesten tot verhitte ruzies; “Selling Sunset” combineert het beste van vastgoed kijken met de intrige van een realitysoap.

 

B&B Vol Liefde


Heb je B&B Vol Liefde nog niet gezien? Dan is dit het perfecte moment om het terug te kijken! De realityshow volgt Nederlandse B&B-eigenaren die niet alleen gepassioneerd zijn over hun onderneming, maar ook op zoek zijn naar de liefde. Terwijl de deelnemers potentiële partners uitnodigen om te verblijven en hun dagelijkse leven en bedrijfsvoering te delen, ontvouwen zich romantische, ontroerende, maar ook ongemakkelijke momenten voor de camera’s. Het heeft 3 seizoenen dus genoeg afleveringen om lekker te bingen!

Married At First Sight


In Nederland kennen we deze reality show als Blind Getrouwd, maar wist je dat er ook een Australische versie is? Deze blijkt met nog meer entertainment te zitten! De show introduceert een uitdagend experiment: twee vreemden ontmoeten elkaar voor het eerst bij het altaar, gereed om te trouwen. Je kunt je denk ik wel voorstellen wat voor drama daaruit kan ontstaan. Van hoogoplopende ruzies tot het vinden van echte liefde. Heerlijk voor een dagje bankhangen.

Too Hot To Handle

Geniet je van Temptation Island? Dan zal je bij Too Hot To Handle ook goed zitten! Een geselecteerde groep aantrekkelijke singles wordt naar een tropisch paradijs gestuurd om op zoek te gaan naar ware liefde en diepe connecties. En de challenge? Alle vormen van fysieke intimiteit is verboden. En je raad het al, zo af en toe worden de regels verbroken en dat zorgt voor een hoop drama, vooral als er 100.000 USD op het spel staat. Dus kruip lekker onder de dekens en geniet van je nieuwe favo Netflix serie.

Lees ook: 5 tips om je kind meer water te laten drinken

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.