Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Een

Een broodtrommel zónder toegevoegde suikers

Hey mama’s en papa’s! De scholen zijn weer open. Dat betekent dat de lunchtrommeltjes weer gevuld moeten worden, de vriendjes over de vloer komen én de zwemtas wekelijks ingepakt moet worden. Voor veel ouders blijkt het nog een uitdaging om een gevuld broodtrommeltje mee te geven, met tussendoortjes die lekker én tegelijk gezond zijn. Begrijpelijk, want met alle verborgen suikers en andere onnodige toevoegingen in producten is het lastig om te bepalen wat nou wel of niet verantwoord is om mee te geven.

Een broodtrommel zónder toegevoegde suikers

In (zwaar) bewerkt voedsel in de supermarkt zoals snoepgoed, drankjes, sauzen en koek zitten veel suikers, die je op het eerste oog niet ziet of lastig als suiker kunt identificeren. De makers van BEAR zijn vastbesloten om een flinke hap te nemen uit de slechte snackgewoonten en gaan de uitdaging aan om de huidige snoepjungle een stuk verantwoorder te maken! Vanaf nu geen stress of zoektocht meer naar snacks zonder verborgen suikers, chemische ‘fruit’-smaken, ‘toegevoegd fruit’ uit concentraten of andere misleidende verleiders die jou doen denken dat je gezond bezig bent.

De fruitrolletjes bestaan uit 100% fruit en niets anders – dus ook geen toegevoegde suikers. De rolletjes worden gemaakt van 2e kans fruit: nét niet mooi genoeg voor de verkoop maar wel heerlijk van smaak. Het fruit wordt voorzichtig en ongeschild tot puree verwerkt welke op lage temperatuur de oven in gaat om te bakken. Hierdoor blijven de vezels en vitaminen intact. Daarna worden ze met liefde handmatig tot Fruit Rolls gerold. Mooi meegenomen, ze passen in de bekende Schijf van Vijf;

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met BEAR.
Fotocredits: @minibelle.nl

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.