Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Back in shape zonder crashdieet? Dit wil je weten!

Ineens gaat die knop om: je wil nu écht van dat zwembandje af. En dus  ga je op je voeding letten. Met een klein aanpassinkje in je voedingspatroon kom je er wel, toch? En manlief en de kids dan?
Tekst: Fela de Wit  | Beeld: Unsplash

Killer crashdieet

Ze vliegen eraf, die kilo’s, dat wel. Maar zo’n crashdieet lijdt ook tot een ongezond voedingspatroon waardoor je veel essentiële voedingsstoffen mist. Bovendien sluipen al die kilo’s langzaam weer terug op je heupen.

Beweging

Vind je sporten niet zo leuk? Beweging heeft wél een positieve invloed op zo’n beetje alles. Samen buitenspelen met je kind levert je al heel wat stappen op. Pak de fiets in plaats van de auto, of wandel naar de supermarkt. Elk kleine beetje helpt.

Intermittent fasting

Wil je niet anders eten dan je gezin? Snappen we. Intermittent fasting is geen dieet, maar een manier vasten. Je verliest gewicht omdat je lichaam meer uren in de vetverbrandingsmodus zit. Online kun je veel startschema’s vinden om te beginnen, zoals deze over intermittent fasting

Elk pondje gaat door het mondje. Jawel, die hebben we vaker gehoord. Heb je toch behoefte aan een vet, hartig snaaimoment? Kies dan voor eetwissels. Dan neem je in plaats van een hand chips, een hand noten.

Lees ook: Maak samen je tuin zomerklaar in 4 stappen

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

#intermittentfasting 
intermitentfasting
intermittent fasting 
fasting intermittent
intermittent fasting

intermittent
fasting

 

https://www.orangefit.nl/fitblog/lifestyle/10-voordelen-van-intermittent-fasting-schema

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.