Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Peuter & kleuter, dit wil je hebben

Elke editie tipt Fabulous Mama  de allerleukste gadgets. Voor je mini-me of om cadeau te doen!

 

Hippe fietszitjes

Bobike ontwerpt hippe, comfortabele én veilige fietszitjes en accessoires die jou en je gezin helpen om de wereld te ontdekken op een gezonde en leuke manier. De collectie wordt steeds duurzamer door het gebruik van gerecyclede én nieuwe materialen, zoals suikerriet. Het beste compromis tussen duurzaamheid en veiligheid.

Ga naar bobike.nl

Zit, lig, speel en lounge

Creëer een fijne speelplek voor je kindje met de kinderlifestyle producten van Kidz Impulz. Heerlijk spelen op een zacht en comfortabel speelkleed, loungen op een stoere zitzak of zachte kinderfauteuil van teddystof. Verkrijgbaar in hippe kleuren en alle items kunnen worden gepersonaliseerd!

Check kidzimpulz.nl

fred en de bijna mislukte verjaardag

Leuk kinderboek

In het boek ‘Fred en de (bijna mislukte) verjaardag komt Fred er bij toeval achter dat Anton de Boswachter jarig is, maar Anton zit in z’n eentje in zijn boshut te sippen. Fred vindt het wel een beetje zielig voor die oude brompot en gaat op zoek naar een verjaardagstaart en een cadeautje. Wordt het dan toch nog een verjaardag om nooit te vergeten?

Verkrijgbaar via de boekhandel voor € 15,90. Fredhethert.nl

 

camelbak meesteraap.nl

Vrolijke drinkflessen

Van deze drinkflessen word je toch vrolijk?! De drinkflessen van CamelBak zijn lekvrij, robuust en zien er geweldig uit. Meester Aap verkoopt ze in fantastische prints voor jongens en meisjes. De allernieuwste collectie is nu verkrijgbaar. Met de code FABULOUS15 krijg je tot en met 19 mei 2024 maar liefst 15% korting op alle CamelBak-drinkflessen.

Claim je korting via meesteraap.nl

 

dryly

Oplossing tegen bedplassen!

Ongeveer 1 op de 8 kinderen plast nog in bed. Dryly® is een speelse en motiverende plaswekker waarbij 93% van de kinderen binnen 6 tot 8 weken droog is. Wist je dat veel zorgverzekeraars de plaswekker vergoeden? Ga samen met pandabeer ‘Wizzu’ op avontuur naar droge nachten en maak bedplassen voorgoed verleden tijd!

Meer info via dryly.com/fm

Mooie outfits

Ben je op zoek naar een leuke, samengestelde outfit voor je kindje? Dit is mogelijk bij By Vaja. Zij maken de combinaties voor jou, zodat je in één keer een hele outfit kan aanschaffen. Met de outfits van By Vaja loopt je kind er altijd leuk bij!

Maak een afspraak of shop online bij byvaja.nl

Lees ook: Paleis voor jouw kleintje

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.