Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

In de spotlight: wat zie jij er goed uit!

Veel moeders kunnen het beamen: terwijl onze kinderen er piekfijn uitzien, zijn we zelf vaak te druk om in de spiegel te kijken. Maar wanneer we dat wel doen, is het soms schrikken. Beautybehandelingen kunnen helpen. Daarmee zie je eruit als de beste versie van jezelf als je al die nachten wél geslapen had.
Tekst en beeld: Upp clinics

Hoeveel tijd en liefde we ook aan ons gezin besteden, diep vanbinnen willen we er daarbij ook goed uitzien en ons goed voelen. Maar het leven van een jonge moeder is hectisch en dat heeft invloed op je huid en uitstraling. Bovendien heeft veroudering invloed op onze botstructuur, waardoor onder andere onze oogholtes groter worden en jukbeenderen krimpen. Dit kan leiden tot rimpels, wallen en veranderende gezichtscontouren. Beautybehandelingen zoals injectables met botox en fillers kunnen een oplossing bieden. Terwijl fillers voornamelijk worden gebruikt om volume toe te voegen en de huid te hydrateren, richt botox zich op rimpels en fijne lijntjes. Bij artsen die werken met merken zoals Juvederm, een betrouwbare speler in het veld, wordt er gestreefd naar natuurlijke, onzichtbare resultaten.

Een kritische blik

Voor wie overweegt een behandeling te ondergaan, is het essentieel om goed onderzoek te doen. Er zijn maar 160 artsen in Nederland die zich een door de NVCG geaccrediteerde arts mogen noemen. Zorg altijd voor een consult met een gecertificeerde arts, en laat je niet meeslepen door een verkooppraatje. Kies voor iemand die de patiënt altijd vooropstelt en streeft naar het beste, natuurlijkste resultaat. Het stapsgewijze proces dat hierbij wordt gehanteerd, zorgt ervoor dat je nooit het gevoel hebt dat er te veel is gedaan. Kies voor een ‘minder is meer’-aanpak en je kunt complimenten verwachten als “Wat zie je er goed uit!” zonder dat mensen precies kunnen pinpointen wat er is veranderd.

Wil je verder lezen? Dat kan in Fabulous Mama editie 1-2024, deze bestel je hier.

Lees ook: In the spotlight: Bobbi Eden

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.