Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Bobbi

Bobbi Eden: in the spotlight

Bobbi Eden (41) kennen we van haar carrière als erotische actrice. Maar wist je dat ze tegenwoordig vrouwen bijstaat tijdens hun bevalling in het tv-programma Bevallen met Bobbi? Wat heeft Bobbi met bevallen? En hoe kijkt ze terug op haar eigen bevalling?

Hoe kwam Bevallen met Bobbi op je pad?

“Het eerste seizoen was op de buis toen ik zelf zwanger was. Het heette toen nog Bevallen met… en vier bekende Nederlanders stonden vrouwen bij tijdens hun bevalling. Ik vond het geweldig en zei tegen mijn man: ‘Als ze me daar voor vragen, zeg ik meteen ‘ja!’’ Twee jaar later vroegen ze me. Inmiddels is het mijn eigen programma geworden.”

Vijf jaar geleden beviel je van jullie zoon Brandon Ray Laurenz. Hoe verliep deze bevalling?

“Ik moest met 31 weken zwangerschap naar het ziekenhuis omdat de bevalling op gang kwam. Ik was er nog helemaal niet klaar voor, ik moest de pufcursus nog doen! Gelukkig konden de weeën geremd worden, maar de rest van de zwangerschap moest ik platliggen. Uiteindelijk lag de baby gedraaid als sterrenkijker en ging tijdens de bevalling – ik had al 9,5 centimeter ontsluiting – mijn baarmoedermond weer dicht. Ik wist niet eens dat dat kon! Na 31 uur weeën is mijn zoon met een spoedkeizersnee geboren. Lang verhaal kort: het was de hel!”

Dat klinkt als een trauma! Hoe heb je dat verwerkt?

“Ik heb er eerlijk gezegd best last van gehad. In het begin was ik helemaal van de wereld. Ik was nog dagenlang stoned van de medicijnen en wist niet of ik blij of verdrietig moest zijn…

Lees het hele interview in Fabulous Mama 1-2022. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.