Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Thea Tijssen

Even voorstellen

Thea Tijssen is hoofdredacteur van Fabulous Mama. Samen met haar man Jurgen heeft ze zonen Jimi (15) en Siem (11).
Foto: Laura de Kooning photograpy. Haar en make-up: Lauren Duk hair and make-up. Locatie: Hotel Jakarta Amsterdam.

Aangenaam kennis te maken! Ik ben Thea, moeder van twee jongens en al bijna 25 jaar werkzaam in de bladenwereld. De afgelopen twee jaar deed ik (naast een hoop andere dingen) onder meer de coverinterviews voor Fabulous Mama. Dat vond ik altijd een feestje om te doen. Heel bijzonder dus dat ik werd gevraagd om hoofdredacteur te worden van dit mooie magazine. Daar hoefde ik niet lang over na te denken! Natuurlijk wilde ik dat!

Ik zal mijn best doen om (samen met de rest van het team) een nog mooier, leuker, inhoudelijker, inclusiever en toffer blad af te leveren dan je al van Fabulous Mama gewend bent. We gaan de artikelen nog meer toespitsen op jou, onze doelgroep. Dus ben je zwanger en/of heb je een kind (of meerdere kinderen) in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar, heb je bovendien een druk bestaan, dus naast je gezin een vol sociaal leven en leuke baan? Vind je het leuk om de laatste trends bij te houden en ben je wars van tuttig gedoe? Vind je het heerlijk om te lezen hoe andere ouders ook maar wat aanklooien, maar ben je op z’n tijd ook benieuwd naar meningen van deskundigen? Dan zit je hier helemaal goed. 

Voor dit nummer interviewde ik onder anderen onze hoogzwangere covergirl Anne Vedder die enorm moest wennen aan het idee zwanger te zijn en daarom vrij lang wachtte om dit bekend te maken. Achteraf vindt ze dat zonde. Waarom? Dat lees je in het interview verderop. 

Ook sprak ik Joshua en Guido, de vaders van de band Chef’Special. Dat deed ik overigens niet in Nederland, maar in Zell am See, Oostenrijk. Op uitnodiging van Qmusic mocht ik mee naar het Qhotel in de sneeuw. En hoewel ik normaal gesproken meer ‘team zomer’ ben, heeft dit skitripje zeker iets aangewakkerd; het lijkt me te gek om een keer met mijn jongens te gaan skiën. Deze keer was ik zonder gezin op stap, en dus had ik de handen vrij om tussen het skiën en après-skiën door ook Rachel Siwaletti (bekend als ‘de Huismuts’) te interviewen. Dit interview lees je hier. Het interview met Chef’daddies Joshua en Guido lees je op pagina 16 en 17  in ons magazine. En nu klaar met de sneeuw, laat de lente maar komen! 

Liefs, 

Thea 

Je leest er alles over in de nieuwste Fabulous mama van 2024. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.