Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Kelly

Kelly Weekers ‘2023 wordt het jaar van het avontuur’

Kelly Weekers (33) is psycholoog en schreef drie bestsellers. Ze staat aan het roer van een eigen uitgeverij en coaching business, is deskundige bij RTL Boulevard en bracht haar laatste boek, ‘De kracht van keuze’, wereldwijd uit. Samen met songwriter, componist en ondernemer John Ewbank (54) heeft ze dochters Scottie (6) en Georgie (2,5). “Ondanks dat ik inmiddels erg verwend ben en van luxe hou, geniet ik nog altijd het meest van de simpele dingen.” 

Kelly Weekers ‘2023 wordt het jaar van het avontuur’

Kelly heeft een drukke ochtend. Na dit interview moet ze rennen naar een volgende afspraak. En dat terwijl man John over een paar uur naar Birmingham vliegt. Toch oogt Kelly allesbehalve gestrest als ze een paar minuutjes later dan afgesproken aankomt bij haar kantoor. Als ze twee koppen thee heeft neergezet, steekt ze van wal: “Nu de feestdagen achter de rug zijn, rond ik het afgelopen jaar ook echt af: out with the old, in with the new. Ik maak ook altijd een vision board voor het nieuwe jaar. Daarop wordt duidelijk wat mijn doelen en intenties zijn. Ondanks dat 1 januari natuurlijk een dag is als alle andere, voelt dat toch altijd als een schone lei waarmee je weer mag beginnen.”

Kelly groeide op in Weert, Noord-Limburg.

“Mijn jeugd was supersimpel. Ik herinner me dat er als klein kind misschien niet veel was, maar altijd meer dan genoeg. Mij staan ook geen diepe dalen, maar ook geen hoge pieken bij. Alles ging zoals het ging. Ik was veel buiten in de natuur. 

 

Lees het hele interview in Fabulous Mama editie 1-2023. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.