Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Dé grote finale van Miss Nederland 2023

Dé grote finale van Miss Nederland 2023

Op zaterdagavond 8 juli 2023 vindt dé spetterende finaleshow van Miss Nederland 2023 plaats in het AFAS Theater te Leusden. Dat wil je toch niet missen?

Dé grote finale van Miss Nederland 2023

Een spectaculaire show inclusief live entertainment met aan het einde van de avond de kroning van Miss Nederland 2023. De finalisten stellen zich voor aan het grote publiek en er vinden verschillende catwalk rondes plaats. Topartiesten zoals SERA, Paul Morris en PATRICIA zorgen voor de muzikale entertainment en de presentatie is in handen van de Miss Nederland sisters Denise Speelman (2020) en Zoey Ivory (2016).

Aan het einde van de avond kiest de jury, bestaande uit William Rutten, Edsilia Rombley, Bart Ettekoven, Marvy Rieder, Awura Abena, Julia Sinning en national director Monica van Ee, welke finalist het komende jaar de titel Miss Nederland 2023 mag dragen. Zij zal ons land aan het einde van dit jaar internationaal vertegenwoordigen tijdens de Miss Universe verkiezing in El Salvador.

Praktische info

De finale vindt plaats op zaterdag 8 juli 2023. Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom in het AFAS Theater te Leusden, waarnaar de show om 20.00 uur van start gaat en om 22.30 uur ten einde is. Dresscode: glamour.
Tickets zijn verkrijgbaar voor €44,75 per stuk inclusief parking en een pauzedrankje.
Kijk voor meer informatie op www.missnederland.nl.
Volg de finalisten via FacebookInstagramYouTube en TikTok.

Bestel hier je tickets!

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.