Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

parenclub

Persoonlijk: Priscilla bezoekt stiekem een parenclub

Priscilla (32), is receptioniste en heeft co-ouderschap met haar ex over hun dochter Dylana (7).

Priscilla bezoekt stiekem een parenclub

Na jaren lang samen te zijn geweest met haar ex (van wie ze zijn naam niet wil noemen), is Priscilla het zat en besluit ze het roer om te gooien. “Mijn ex was eigenlijk een hele nare man. Nu ik ‘vrij’ ben, doe ik alleen nog maar dingen die mij echt blij maken.”

Toen Priscilla 19 was, leerde ze haar voormalige partner kennen in het restaurant waar zij toen werkte. “Ik was op slag verliefd, ook al zag ik gelijk dat hij een stuk ouder was.” Vijftien jaar om precies te zijn, maar dat maakte Priscilla niets uit.

“Hij bleek vreselijk dominant te zijn. Ook in bed. Hij dacht eigenlijk alleen aan zijn eigen plezier en niet aan het mijne. Uiteindelijk besloot ik bij hem weg te gaan, onze dochter was toen vier.”

Mooi maken

Aan een relatie heeft Priscilla geen behoefte meer, maar zo nu en dan vindt ze het wel heel fijn om wat aandacht van mannen te krijgen. Dat heeft haar doen besluiten om naar een parenclub te gaan. “Ik dacht altijd dat parenclubs alleen iets voor stelletjes waren, maar dat is dus niet zo,” zegt ze.

“De eerste keer dat ik er heen ging, was ik ontzettend zenuwachtig. Dylana zou dat weekend bij haar vader slapen dus ik zag dit als een kans om iets leuks te doen waar ik zelf echt blij van zou worden. In de lingeriewinkel had ik een mooi setje gekocht en ik had mijn nagels laten doen bij de nagelsalon. Met mijn mooiste make-up op reed ik er naartoe.”

Spannend

“Bij de entree was een dame achter de kassa en zij vroeg of het mijn eerste keer was. Iedereen die er voor het eerst kwam, kreeg een rondleiding. Het was eigenlijk gewoon een discotheek maar dan vol met mensen in lingerie. Er stonden mensen aan de bar en er waren mensen aan het dansen en elkaar aan het vermaken.”

Al gauw kreeg Priscilla sjans van een man aan de bar. Ze praatten wat en hij bood haar een drankje aan. “We hebben een fantastische avond gehad want hij heeft me volledig in de watten gelegd. Het was echt fijn en hij liet me op en top vrouw voelen. Hij dacht niet alleen aan zichzelf en wou ook dat ik het naar mijn zin had. Maar tegelijkertijd was ik ook blij dat ik niet gelijk aan een relatie of zoiets vast zat.”

Inmiddels gaat Priscilla elke maand een keer naar de parenclub. “Ik zou voorlopig niet anders meer willen. Als ik ooit weer een relatie krijg, dan zal hij hier zeker voor open moeten staan. Dat is een harde eis. Maar voor nu ben ik blij dat ik mezelf op deze manier kan verwennen. Zo heb ik mijn plezier en heeft mijn dochter een moeder die volledig tevreden en opgeladen is.”

Wil jij ook een ervaringsverhaal delen? Stuur het naar redactie@fabulousmama.nl

Lees ook: Hij ging vreemd met mijn beste vriendin

Wil jij ook een ervaringsverhaal delen? Mail dan naar redactie@fabulousmama.nl

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.