Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

De 11-jarige Sam Vreugdenhil organiseert een loterij om geld op te halen voor Stichting ALS

De 11-jarige Sam Vreugdenhil uit Zoetermeer organiseert binnenkort een loterij om geld op te halen voor Stichting ALS Nederland. Onlangs werd bij zijn juf ALS geconstateerd en nu heeft Sam een loterij georganiseerd om geld op te halen voor Stichting ALS Nederland.

Fabulous Mama wil dit initiatief natuurlijk steunen en nam contact op met Sam. We spraken hem en zijn moeder terwijl ze in de auto zaten op weg naar een vriendje. Sam vertelt: ‘Ik wilde meer weten over ALS. Daarom heb ik mijn spreekbeurt en werkstuk erover gemaakt. Nu ik weet hoe erg deze ziekte is wil ik graag dat er een medicijn tegen komt. Het verliezen van je spierkracht, niet kunnen bewegen of zelfs praten lijkt me het ergste wat er is’, aldus de betrokken Sam.

‘Ik hoopte twintig euro op te halen, maar we zijn nu (begin mei, red.) al over de vierduizend euro heen.’

De loterij van Sam vindt plaats op 21 juni, Wereld ALS Dag. Lootjes voor deze loterij zijn voor 1 euro per stuk te koop door via Whatsapp of SMS contact op te nemen met telefoonnummer 0648337758.

Steun Sam en zijn actie voor dit goede doel en maak kans op leuke prijzen!

Meer informatie over de actie van Sam vind je hier.

Tekst Harald Kolkman

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine dan op Instagram of op Facebook!

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.