Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Hasbro Spelen 2023 Almere

Kom naar de Hasbro Spelen 2023 in Almere!

Wil jij je vrije zondagmiddag net even wat meer glans geven? Kom dan naar de Hasbro Spelen 2023 op het stadhuisplein in Almere. 

De wereld mag de afgelopen jaren dan wel enorm veranderd zijn, één ding is over alle generaties hetzelfde gebleven: de wens om samen te spelen, te lachen en mooie herinneringen te creëren. Dit komt allemaal samen op de Hasbro Spelen. Of je nu fan bent van Peppa Pig, My Little Pony, Transformers, Nerf of Monopoly, er is voor iedereen iets te doen.

Wanneer?

Op zondag 24 september van 12.00 tot 17.00 uur wordt het meest centrale plein in de Almeerse binnenstad, het Stadhuisplein, omgetoverd tot de Hasbro Spelen. Naast alle leuke activiteiten die je tijdens de Hasbro Spelen kunt beleven, is het plein het middelpunt van de stad, waardoor het de ideale uitvalsbasis is voor een gezellig dagje uit.

Kosten?

De Hasbro Spelen is een gratis evenement waar iedereen welkom is, van jong tot oud. Dus neem je kids mee, neefjes, nichtjes en zelfs de buurvrouw, want dit evenement wil je dus echt niet missen!

Meer info over de Hasbro Spelen 2023 lees je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.