Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Waar

Waar moet je rekening mee houden bij het inrichten van je huis als je kleine kinderen hebt?

Minstens zo leuk als interieurshoppen in de stad: thuis met een kop koffie en je laptop online winkelen voor je huis. Aysha van Egmond (26) is Head of Creative van Westwing Benelux. Zij tipt trends en tijdloze items – en hoe je die combineert met een kleintje over de vloer.

Waar moet je rekening mee houden bij het inrichten van je huis als je kleine kinderen hebt?

“Met de veiligheid. Ik ben zelf opgegroeid met rubberen ‘stoppers’ op hoekjes van tafels. Handig, maar niet erg mooi. Gelukkig winnen ronde vormen het al een tijd van hoekige meubels in het interieur. Stoelen, salontafels, eettafels… er zit vaak geen scherpe hoek meer aan, dat maakt ze heel erg kindvriendelijk.”

‘Die ronde meubels van nu zijn heel kindvriendelijk’

Welke andere trends zijn er dit jaar?

“Best wel wat, maar ik probeer zelf juist altijd voor tijdloos te gaan. Dat is duurzaam en je kunt goed afwisselen met kekke accessoires. Het belangrijkste is dat een interieur bij je past. Dat zou je wel een trend kunnen noemen: het hyper-persoonlijke interieur, design for well-being. Een interieur dat we mooi vinden én – veel belangrijker – waar we ons fijn bij voelen. De focus ligt daarbij op zachte en natuurlijke materialen, natuurlijk licht en planten.”

Heb je zelf eigenlijk kinderen?

“Ik heb nog geen kinderen, maar omdat ik elke dag bezig ben met interieur, en ook met kinderkamers, durf ik mezelf toch een expert te noemen. Familie en vriendinnen met kinderen weten mij dan ook altijd te vinden voor tips en adviezen.”

Vertel!

“Mijn gouden tip is een bedje, wieg of box op wielen. Die kun je overal neerzetten: in de woonkamer, maar ook in de keuken. Zo heb je je kind in beeld en je handen vrij. Mijn nichtje rolt de hele woonkamer door terwijl ze ligt te slapen. Nu met al het thuiswerken is dat helemaal handig.”

Tekst Westwing | Beeld pexels.com

 

Je leest meer tips van Aysha in Fabulous Mama 2-2021. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.