Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

Rose Bertram wint dé mama of the year award 2021

Met gepaste trots werd vandaag de felbegeerde Fabulous Mama of the Year Award uitgereikt bij Café de Waard in Amsterdam. Al sinds 2008 wordt deze prijs uitgereikt door het magazine Fabulous Mama. De jury koos dit jaar unaniem voor power mom Rose Bertram. Zij bevindt zich overigens in goed gezelschap met voorgangers zoals Chantal Janzen, Angela Schijf, en vorig jaar Nicolette van Dam die eerder de award in ontvangst mochten nemen.

‘Het was een bewogen jaar en juist daarom willen we de prijs uitreiken aan iemand die positief in het leven staat en zich internationaal heeft ontwikkeld. De winnares laat zich door niets en niemand stoppen, en heeft een torenhoge ambitie, maar toch staat haar gezin op de eerste plaats.’

De jury onder leiding van hoofdredacteur Flory Huisman legt uit: ‘Naast dat Rose Bertram een knappe verschijning is, is ze ondernemer en bovenal moeder. En vooral het combineren van het gezinsleven met een drukke sociale en zakelijke agenda, vinden we Rose in uitblinken. Voor onze lezeressen is het hoog houden van alle ballen en het goed willen doen op alle vlakken een herkenbaar fenomeen. Rose is hier een perfect rolmodel waar we allemaal vol inspiratie en bewondering naar kunnen kijken.’
Rose Bertram is vooral heel erg verrast. Ze doet alles op gevoel en zegt met de grootste bescheidenheid dat ze trots is op deze mooie award.

Wil je de editie met Rose Bertram thuis ontvangen? Deze bestel je hier! 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.