Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Power Lady

Power Lady Janine Kho: coverstory

Ze heeft een zoon en een dochter, lanceert merken, organiseert events zoals ons Mama of the Year event en is eigenaar van het populaire platform Prêt à Pregnant. Ze werd groot als influencer, maar werkt nu liever achter de schermen. Wij zetten haar weer even in de spotlights, want Janine Kho is een inspiratiebron voor vele moeders: ‘Ik werk enorm hard, zodat ik voor mijn kinderen een mooie toekomst kan opbouwen.’

Power Lady Janine Kho: coverstory

We kennen haar van de online platforms Prêt à Pregnant en The Mom en The Dad, waar ze moeders en vaders inspireert op het gebied van fashion, lifestyle en beauty. Toch ligt haar focus op haar bedrijf &Kho Agency, van waaruit ze mooie events organiseert, merken adviseert en concepten ontwikkelt. Daarnaast verzorgt ze de marketing & pr voor het Women’s Healthcare Center, een medisch centrum voor vrouwenzorg dat opgericht is door haar vader.

Maar het aller belangrijkst zijn haar kinderen: Fabian (10) en Jade-Ming (6). Janine: “Ik wil mijn kinderen alles geven wat mijn ouders mij hebben gegeven. Daarom werk ik zo hard; ik wil ze alle kansen geven en nooit ‘nee’ hoeven zeggen omdat iets niet kan.” Om haar werk goed te kunnen combineren met het moederschap, werd ze ondernemer. Want tijdens haar zwangerschap voelde ze heel duidelijk: ik wil er écht zijn voor mijn kind. “Ik wilde voor mijn eigen nestje zorgen, als een moederwolf. Dat betekende dat ik mijn werk om de baby heen wilde plannen, niet andersom. Als ondernemer heb ik die vrijheid.”

‘Je kunt
zo veel meer
dan je denkt’

Lees meer in de nieuwste editie van Fabulous Mama 1-2022. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover 6 2023

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.