Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Koppel viert Valentijnsdag en geeft cadeau

14 cadeau-tips om je partner mee te verrassen

Of het nu Valentijnsdag, Sinterklaas of de verjaardag van je partner is, af en toe mag je je vriend(in) best een beetje in de watten leggen. Eigenlijk heb je daar helemaal geen reden voor nodig, want de leukste cadeaus zijn de onverwachte cadeaus. Weet je even niet wat je je partner kan geven, of heb je niet veel tijd om een cadeau te kopen? Na het lezen van deze 14 tips heb je genoeg inspiratie om iets liefs in huis te halen.

1. Een doosje liefde

Verzin 52 redenen waarom je van de ander houdt en schrijf deze op. Stop ze in een doosje en je geliefde kan iedere week genieten van een lekker zoetsappig berichtje. Kleffer krijg je het niet.

2. Een horloge

Een horloge cadeau geven kan eigenlijk niet fout gaan. Of je nu je vriend verwent met een mooi herenexemplaar of je vriendin een mooi dameshorloge geeft: hij of zij zal er sowieso blij mee zijn. Tijdloos én tactisch: te laat komen zit er niet meer in.

Vrouw draagt dameshorloge van Brandfield

3. Een plant

Bloemen zijn zo overrated. Ga voor een plant! Ze gaan langer mee, zorgen voor een schone lucht en schijnen zelfs stress te verminderen. Hup, naar het tuincentrum.

4. Een fotomok

Misschien een beetje cheesy, maar daarom niet minder leuk. Laat een mok bedrukken met een leuke foto van jou en insert naam geliefde. Zo tover je bij iedere slok een lach op het gezicht.

5. Iets zelfgemaakts

Wat dacht je van een zelfgebakken cake of koekjes? Daarmee laat je zien dat je echt tijd aan iemand besteed hebt. Of haal je inner granny naar boven en haak of brei een muts, sjaal of kussenhoes.

6. Een geurkaars

Geurkaarsen zijn niet alleen het ideale cadeau voor donkere winteravonden. Ook in de zomer kan je genieten van de heerlijke geur die ze verspreiden. Wat dacht je van een geurkaars met een zomerse geur als citrus of linnen?

Koppel viert Valentijnsdag

7. Favoriete wijn, bier of chocola

Houdt je partner wel van een wijntje of een speciaalbiertje? Dan maak je hem of haar vast blij met een flesje. Je kan natuurlijk ook een lekkere reep chocola geven, of een emmertje ijs, of iets lekkers koken. Liefde gaat door de maag.

8. Sokken

Lekker cliché, maar altijd leuk. Bovendien vind je tegenwoordig sokken met iedere mogelijke opdruk, dus je vindt vast een paar dat bij je amor past.

9. Een ingelijste kaart

Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker: ingelijste kaarten aan de muur. Hoe leuk is het om de plek waar jij en je geliefde voor het eerst zagen aan de muur te hangen? Zo worden jullie iedere dag aan dit moment herinnerd.

10. Sleutelhanger

Klein en goedkoop, maar heel effectief. Stop een fotootje van jullie in zo’n plastic sleutelhanger en je partner kan iedere dag naar je kijken, of je nu ver weg bent of niet.

11. Rozen

Oké, eerder zeiden we nog dat bloemen niet meer kunnen. Maar ondanks dat een plant duurzamer, milieuvriendelijker en hipper is, zal je vriend(in) een bosje rozen vast niet afslaan.

Koppel viert Valentijnsdag met rozen

12. Een bucketlist-boekje

Waarschijnlijk zijn er nog heel wat dingen die je met je partner wil doen. Schrijf deze op in een notitieboekje en geef het cadeau. Zo kunnen jullie niet meer om jullie plannen heen. Let’s go on an adventure!

13. Een waardebon

Heb je echt geen tijd meer om iets te kopen of te knutselen en wil je toch iets geven? Schrijf dan een leuke activiteit op een kaartje en geef deze als een tegoedbon. Wanneer jullie samen iets gaan doen, is het ook nog eens een cadeau voor jezelf.

14. Een hele dikke knuffel

Voor de beste cadeaus hoef je geen cent uit te geven. Geef je vriend of vriendin een dikke knuffel en laat zo je waardering blijken. Succes gegarandeerd!

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.