Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

5 dingen die je niet kan missen als aanstaande moeder

Als er een kindje op komst is, wil je extra goed voor jezelf zorgen. Je bent immers niet meer alleen verantwoordelijk voor jezelf, maar ook voor het baby’tje dat in jouw buik groeit. Bovendien vraagt een zwangerschap best wat van je lichaam. Deze vijf dingen kan je niet missen als aanstaande moeder.

1. Een goede multivitamine voor mama’s

Tijdens je zwangerschap heb je een verhoogde behoefte aan bepaalde voedingsstoffen, zoals foliumzuur en omega-3. Deze bevorderen jouw gezondheid én die van je kindje. Met een goed voedingssupplement hoef je niet bang te zijn dat je iets tekort komt.

Denk bijvoorbeeld aan de Mama Complete van NewDay®. Deze multi is volledig plantaardig, dus zacht voor jou en goed voor het milieu. De toevoeging van gember kan daarnaast helpen om misselijkheid te verminderen. Bestel hem hier >>

2. Een zwangerschapskussen

Om je staande te houden tussen zwangerschapskwaaltjes en al het geregel, is een goede nachtrust essentieel. Met een zwangerschapskussen lig je lekker en ondersteund. Dit zorgt ervoor dat je makkelijker in slaap valt en meer tot rust komt. Je partner moet wel even opschuiven, maar dat vindt hij of zij vast niet erg.

3. Een paar goede wandelschoenen

Het is belangrijk om goed te blijven bewegen tijdens je zwangerschap. Maar je gebruikelijke lesje kickboksen of CrossFit is misschien nu niet je eerste keuze. Gelukkig is er een makkelijke manier om te bewegen: wandelen. Trek comfortabele wandelschoenen aan en ga een blokje om. Ontspannend én goed voor je lijf, wat wil je nog meer?

4. Een dagboek

Gedurende je zwangerschap gaan er allerlei emoties door je heen. Je hele leven staat op zijn kop, je hormonen spelen je parten en je moet met allerlei dingen rekening houden. Een dagboek is een fijne manier om rust in je hoofd te creëren. Bovendien is het later een mooie herinnering om terug te lezen hoe jij je zwangerschap hebt beleefd.

5. Een schoenlepel

Zwanger zijn gaat niet altijd over rozen. Gedurende de weken gaan je voeten langzaam opzwellen. Wist je dat zelfs je schoenmaat kan veranderen? Daarnaast gaat je buik steeds meer in de weg zitten bij bukkende activiteiten, zoals het aantrekken van je schoenen. Geloof ons: die schoenlepel wordt vooral in het laatste trimester je allerbeste vriend.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.