Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

NewDay® Mama Complete: zorg voor jezelf, je kindje en de aarde!

Het is bekend dat de juiste voeding vóór de conceptie en tijdens de zwangerschap belangrijk zijn voor de gezondheid van moeder, foetus en de gezondheid van het kind op latere leeftijd. Jouw dieet als mama is belangrijk om in de behoeften van de moeder en de baby te voorzien.

Welke voedingsstoffen heb ik nodig?

De meeste voedingsstoffen die je nodig hebt, haal je uit je voeding. Zolang je regelmatig groente, fruit en volkoren producten eet, zit je al snel goed. Zorg daarnaast voor een afwisselend eetpatroon. Zo weet je zeker dat je gezonde vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Sommige stoffen heb je extra nodig als je zwanger bent. Hiervan wordt aangeraden ze extra te slikken. Het gaat om:

 • Foliumzuur
 • Vitamine D3
 • Omega-3

Daarom heeft NewDay® Mama Complete ontwikkeld. Hiermee krijg je op een duurzame, prettige manier voldoende van deze vitaminen en omega-3 binnen om jou en je ongeboren baby gezond te houden.

NewDay® Mama Complete is plantaardig

Veel prenatale omega-3 supplementen gebruiken visolie. Steeds vaker blijkt echter dat er behoefte is aan een plantaardige versie. Of je nu vegetariër bent of je niet prettig voelt bij de vissmaak, een plantaardige omega-3 capsule is de oplossing.

Daarnaast worden veel vissoorten juist afgeraden om te eten tijdens de zwangerschap. Dit komt omdat deze zware metalen kunnen bevatten die schadelijk zijn voor je kindje. Het is lastig om met de geschikte vissoorten voldoende omega-3 binnen te krijgen. NewDay® Mama Complete is gemaakt van algenolie en dus volledig plantaardig.

De juiste dosering omega-3

Er zijn meerdere prenatale foliumzuur supplementen, maar weinig prenatale producten met omega-3, terwijl het omega-3 vetzuur “DHA” cruciaal is voor de ontwikkeling van de hersenen en ogen. Tijdens het laatste trimester van de zwangerschap heeft de foetus grote hoeveelheden DHA nodig, met een volledige afhankelijkheid van de DHA inname van de moeder.

Volgens de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid is het optimaal om 450 mg omega-3 per dag in te nemen als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Veel supplementen bevatten een lagere dosering. De Mama Complete bevat exact de juiste hoeveelheid omega-3 en daarnaast voldoende foliumzuur en de best opneembare vorm van vitamine D om aan de aanbevolen dagdosering te komen.

Natuurlijk en gezond

De Mama Complete van NewDay® is volledig natuurlijk. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over schadelijke vulstoffen of conserveermiddelen. Het supplement bevat een natuurlijke vorm van vitamine E en rozemarijnextract om een optimale kwaliteit en houdbaarheid te garanderen op een natuurlijke manier.

Help je zwangerschapsmisselijkheid te verlichten

Het Mama Complete supplement bevat gember. Dit kruid staat bekend om zijn medicinale toepassingen. Traditioneel wordt het gebruikt om maagklachten en ontstekingen te behandelen. Hierdoor kan je zwangerschapsmisselijkheid iets verlichten.

Een vertrouwd merk

NewDay® houdt het productieproces van Mama Complete volledig zelf in handen. NewDay® controleert zo de hele productieketen om een goede kwaliteit te waarborgen.

Samengevat:

 • Het énige plantaardige prenatale supplement met 450 mg omega-3
 • Goed voor de hersenen en het gezichtsvermogen van de moeder
 • Draagt bij tot een goede ontwikkeling van de ogen van de foetus
 • Is goed voor de ontwikkeling van de hersenen van de foetus
 • Plantaardig algen omega-3
 • Voldoet aan jouw extra aanbeveling aan voedingstoffen voor en tijdens de zwangerschap en tijdens de borstvoeding.
 • In blisters (individueel verpakt) om de beste kwaliteit te garanderen
 • Makkelijk slikbare capsules

Bestel nu via de website en via Bol.com.

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.