Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

Must see: RTL4 heeft een TV programma over ouderschap: Hey Baby

Het (aanstaande) ouderschap kan veel vragen opleveren. Al tijdens de zwangerschap verdiepen veel papa’s en mama’s in spe zich op wat er komen gaat, maar ook als er al eentje rondkruipt kan onzekerheid regelmatig opspelen. Het aanbod aan online artikelen en boeken is enorm. Wat is er nu relaxter dan onderuitgezakt op de bank elke zondagmiddag samen een TV programma kijken?

Hey Baby brengt elke zondag om 13:00 uur op RTL 4 onderwerpen aan bod rondom zwangerschap, geboorte en opvoeding. De presentatie is in handen van Caroline Pluym. Wij keken met veel plezier de eerste vier afleveringen. Deze zijn online terug te kijken. Ook leuk voor opa en oma!

In Hey Baby geven deskundigen informatie over zwangerschap, de bevalling en de beste manier om je hierop voor te bereiden.

Wekelijks komen experts aan bod:

Herkennen jullie dit? Je hebt haast en wilt de deur uit maar je kindje besluit languit op de grond te liggen en werkt niet mee. Sociaal psycholoog Madeline Dijckmeester comes to the rescue! Zij geeft wekelijks tips & tricks met betrekking tot mindful parenting.

Daarnaast zien we wekelijks slaapexpert Mark Schadenberg. Mark is auteur van het boek “Van slaapwandeling naar droomleven” en mentor droomritmecoach.

Een ander wekelijks terugkerend item is het maken van 3D buik afdrukken. Zeg eens.. is er iets mooier en vrouwelijker dan het zwangere lijf? Met een Bellyprint kun je zelfs na de zwangerschap je handen op je zwangere buik leggen.

Presentatrice Caroline Pluym gaat het gesprek aan met stellen met een kinderwens, ontmoet ouders die graag meer vertellen over hoe het leven met kinderen hun wereld op de kop heeft gezet en ook grootouders komen hierover aan het woord. We zien items over motherhood-fotografie, de Oudertelefoon voor als je het opvoeden even niet meer ziet zitten en poepzaadjes tegen obstipatie and so on..

Wegwijs tussen al die verschillende babyspullen


Het programma’s staat ook bol van handige tips voor tijdens de zwangerschap; hoe word je wegwijs tussen al die verschillende babyspullen? Ze gaan op zoek naar de beste draagzak en kinderwagen. En wat zijn nu de leukste kraam- en kindercadeaus?

Daarnaast geven ze gezondheidstips voor moeder en kind. Waar moet je met voeding op letten tijdens je zwangerschap? En wanneer begin je met het geven van de eerste hapjes aan je kindje?

Dit en nog veel meer in hét televisieprogramma over ouderschap.. waar ook opa en oma voor thuis blijven.

Elke zondag om 13.00 uur op RTL4, t/m 24 oktober (herhaling op zaterdag erna om 12.00 uur). Ook te zien op Videoland. In totaal zijn er 8 afleveringen.

Lees meer op: https://www.heybabytv.nl

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.