Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Mijn huis

Mijn huis: binnenkijken bij Mariët van @missjettle.

Mariët (35) woont met vriend Tim (32) en hun zoontjes Peppe (4) en Nox (2) in een fijn rijtjeshuis in Leusden. Hun interieur is nooit hetzelfde, want Mariët doet zo veel inspiratie op, dat ze altijd wel weer iets nieuws toevoegt. Als @missjettle deelt ze haar vondsten en ideeën dagelijks op Instagram.

MIJN HUIS

“Anderhalf jaar geleden kwamen we hier wonen en hebben we het huis helemaal naar onze wensen gemaakt. Schuiven met meubels en kleuren kiezen vind ik zo leuk! Ons interieur is een mix van modern, Scandinavisch en een beetje romantisch geworden. Om het huis verder aan te kleden heb ik steeds dezelfde kleuren op verschillende manieren terug laten komen. Deze stylingtip geeft misschien geen heel spannend effect, maar creëert wel een mooie eenheid. En het blijft lekker rustig, zeker als je bijvoorbeeld maar voor twee kleuren kiest.”

OUDE KASTEN

“Als ik iets in mijn hoofd heb, maak ik eerst een collage met de kleuren, meubels en accessoires die ik graag wil gebruiken. Zo kan ik zien of alles goed matcht met elkaar. Maar soms is het geen vooropgezet plan, dan ontstaan dingen gewoon. Dat hoort ook, een huis moet groeien, en als er kleine veranderingen zijn, veranderen er vaak weer andere dingen mee en ontstaat er een heel nieuwe look! Zo ben ik gek op de oude kasten in ons huis, die ik stuk voor stuk vond op Marktplaats. Ze maken ons moderne interieur net wat speelser.”

EEKHOORNTJES IN DE BOMEN

“Ik ben ook heel blij met de uitbouw. We lieten er meteen een lichtstraat in maken, waardoor dit het lichtste deel van ons huis werd. Vanaf de eettafel die er staat heb je goed zicht op de tuin en zie je in de bomen zo nu en dan eekhoorntjes voorbij springen. Wat ik ook erg fijn vind aan deze plek is dat je zicht hebt op de hele kamer, maar ook op de keuken. Het is de plek waar we vaak met vrienden borrelen, eten en natafelen.”

Tekst Westwing

 

De volledige binnenkijker zie je in Fabulous Mama 3-2021. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.