Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Elisah Jacobs

Meet @Interiorjunkiecom

Altijd leuk, een nadere kennismaking met een mama achter een bekende naam. Meet Elisah Jacobs, beter bekend als Interior Junkie. Ze woont met haar man Chris en zoontje Oliver in Haarlem en stelt zich voor aan de hand van tien uitspraken.

“Mijn interieur is een klassieke basis gemixt met design en tweedehands meubelstukken. Vrolijk door alle gekleurde muren, speels door het bijzondere behang en hotel chic door m’n slaapkamer – die aanvoelt als een hotelkamer – én marmerlook
badkamer met goudkleurige accenten. Om het nog maar niet te hebben over onze goudkleurige babykamer.”

“Wat nooit de deur uitgaat is de stokoude stoel die mijn man sinds zijn studententijd heeft: hij is van een huisvriend van zijn oma geweest. Het ding was zo lelijk, maar onlangs hebben we hem opnieuw laten stofferen en is het ineens een ‘zwaan’ geworden. Deze mag nooit weg van mijn man en ik ben blij dat we hem na twaalf jaar (!) eindelijk hebben gestoffeerd. Het frame lieten we zwart spuiten bij een autoschadebedrijf. Een tip: je kunt daar je meubels laten spuiten in een kleur naar keuze.”

“Mijn favoriete Instagramaccounts?
Ik volg zo veel accounts dat ik het soms lastig vind een favoriet te noemen, maar @rmariusb maakt me blij door de kleurrijke, wereldse en vooral chique interieurs die hij deelt, @kellywearstler is een geweldige interieurontwerper, @tanjavanhoogdalem inspireert me met haar geweldige DIY’s (maar no way dat ik er zelf aan begin, hoor) en @home_alotje heeft een huis vol tweedehands spullen en DIY-projecten, wat maar weer aangeeft dat je voor elk budget mooi kunt wonen.”

Ben jij benieuwd naar de andere uitspraken van Elisah en haar favorieten items? Je leest alles in Fabulous Mama 10-2020. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Tekst Britt Hoveling | Foto Elisah Jacobs

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.