Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Maak meer tijd om 100% te genieten

Maak meer tijd om 100% te genieten

Nu de vakanties weer voorbij zijn, we weer naar kantoor mogen en kunnen afspreken met onze familie en vrienden loopt de agenda weer behoorlijk vol. 

We kunnen weer 100% genieten van het dagelijkse leven met ons gezin, vrienden, familie, vrienden en werk. Wel merken veel mensen dat de dagen voller worden en dat er soms zelfs tijd te kort is om het huishouden te doen. Geen paniek, wij zetten 5 handige innovaties die je kunnen ondersteunen in huishouden voor je op een rijtje.

Nooit meer saaie strijkmarathons

Stel je voor: een stoomgenerator met een krachtige en continue stoom die het einde
betekent van eindeloze strijksessies. De Philips PerfectCare 9000 Series is ’s werelds eerste stoomgenerator die weet wat je strijkt. Hoe?

Dankzij de ingebouwde camera en artificiële intelligentie herkent hij de stof en past daarop automatisch de temperatuur en juiste hoeveelheid stoom aan. Dit betekent dat je voortaan met een minimale inspanning de hardnekkigste kreuken uit je (werk)outfit krijgt. Zo verschijn je straks op je allerbest op je eerste werkpresentatie en/of feestje. En die volle strijkmand? Deze werk je binnen no-time weg en ligt alles netjes gestreken in de kast. Zo kunnen de kids ook weer hun favoriete outfits aan naar school.

Adviesprijs: €699,99

Snel en gezond ontbijten onderweg

Eindelijk je collega’s terug zien op het werk, daar sta je graag wat vroeger voor op. Gelukkig vraagt een gezond ontbijt geen extra tijd, dankzij de ProBlend 6 3D-technologie van de High Speed Vacuümblender van Philips. Het fruit, groenten en noten in je smoothie worden zo fijngemalen dat je lichaam alle voedingsstoffen makkelijker opneemt. Bovendien blijft je smoothie de hele dag vers* dankzij de vacuümtechnologie. De gezonde smoothies blijven net zo vers als toen je ze klaarmaakte – perfect voor onderweg.

Adviesprijs: €279,99

3-in-1 schoonmaakmateriaal

Sneller schoonmaken, dat is meer tijd overhebben voor dingen die er echt toe doen: ontspanning, sporten, met vrienden bijpraten, met de kinderen spelen,….

Met de draadloze steelstofzuiger Series 8000 Aqua Plus zorgt Philips ervoor dat je voortaan in één beweging stofzuigt én dweilt. Het unieke mondstuk verwijdert namelijk stof, vuil en kleverige vlekken in één keer dankzij de dubbele zuigkracht en de antibacteriële microfiberdoek. Zo is je woning snel weer blinkend schoon voor een gezellige avond tv-kijken en ben je weer klaar voor de start van een nieuwe spannende dag.

Adviesprijs: € 569,99

Koken met een druk op de knop

Na een lange dag toch nog snel een gezonde maaltijd voor het gezin op tafel zetten? Met de Airfryer XXL tover je een verrassende maaltijd op tafel. Bakken, grillen, braden of frituren: plaats alle ingrediënten in de mand, stel de tijd en temperatuur in en terwijl de Airfryer het werk doet kun jij nog even snel je sporttas inpakken, een ontspannende douche nemen of gewoon relaxen.

Adviesprijs: € 299,99

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Philips.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.