Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Leuk nieuws

Leuk nieuws; wij hebben een nieuwe columniste!

Leuk nieuws; wij hebben een nieuwe columniste! Caroline Pluym (45) werkt als coach en presentatrice voor RTL4. Zij zal maandelijks een column schrijven over mindset en manifesteren. Tijd om haar even voor te stellen.

Balans

Ik woon samen met mijn vriend Patrick (39), onze zoon Eli (7) en dochter Ava (3) in Amsterdam Oud-West. Nieuwe plekken ontdekken, spelen in het park of dansen in de woonkamer; wij zijn enthousiastelingen die genieten van het leven. Patrick en ik werken beiden als freelancer en houden van de diversiteit die de stad te bieden heeft, maar wij ontvluchten de rush ook regelmatig door naar ons strandhuisje te gaan. Zodra we de zee zien valt alle drukte van ons af. Naast de zorg voor ons gezin plannen wij regelmatig me-time in en daarin ondersteunen wij elkaar. De balans tussen werk, gezin, sociaal en privé vind ik heel belangrijk; het zorgt ervoor dat alles leuk blijft.

Perfecte plaatje

Leuk nieuws
Fotocredits: Tania Bonnet

Ik werkte veel als stylist en fotoproducer en soms ook als model. Met dat werk draait alles om het perfecte plaatje. Heel leuk natuurlijk, maar ik miste de diepgang. Graag wilde ik een bijdrage leveren aan een betere wereld. Met die missie ben ik toen gaan werken bij een non-profit dierenrechtenorganisatie. Een klein jaar na de geboorte van mijn eerste kindje nam ik ontslag; het werd teveel naast mijn freelance klussen en ik wilde meer van mijn zoontje genieten. Na de komst van mijn tweede kindje ben ik gaan werken als presentatrice voor RTL4. Toch voelde ik weer een gemis en verlangen; ik wilde iets betekenen voor een ander. Ik ben een coachopleiding gaan volgen en coach nu vrouwen en mannen op het gebied van mindset en manifesteren. Met deze combinatie van coachen en presenteren is mijn werkende leven nu mooi in balans.

Stralend leven

Het is zo mooi om te zien dat mijn cliënten zich na een gesprek of oefening krachtiger en zelfverzekerder voelen. Iedereen heeft alles in zich, maar wij laten ons vaak weerhouden door een stem in ons hoofd die zegt dat we niet goed genoeg zijn. Ook coach ik mensen die nét dat beetje meer uit hun leven willen halen; ik help hen met het behalen van doelen. Voor het manifesteren van deze doelen gebruiken we de wet van aantrekking; je trekt meer aan van wat je denkt en voelt. Over deze universele wet zal ik ook schrijven in mijn columns.

Blijven groeien

Het blijft een dagelijkse zoektocht om je leven met je gezin in evenwicht te houden en dat geldt ook voor coaches; wij zijn ook niet perfect. Van de uitdagingen die ik tegenkom probeer ik altijd te leren. Wat doet dit met mij? Hoe pak ik het een volgende keer aan? Door te reflecteren merk ik dat ik persoonlijk groei en daar haal niet alleen ik maar ook mijn gezin voordeel uit.

Ik hoop dat de lezers van Fabulous Mama herkenning vinden in mijn verhalen en er steeds wat uit kunnen halen; de ene keer een geruststelling dat je niet de enige bent met bepaalde onzekerheden, de andere keer weer een inspirerende tip. Dat ik er op zo’n manier ook voor iemand kan zijn vind ik een fijne gedachte; een helpende hand, in de vorm van een column.

Meer weten over Caroline?

Kijk op haar website www.carolinepluym.nl of volg haar op Instagram @carolinepluym.

Fotocredits familiefoto: Joyce Huis

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.