Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Wat voor soort koppel zijn jij en je partner?

Koppels zijn er in allerlei soorten en maten. Of jullie nu al jaren getrouwd zijn met zes kinderen of pas kort bij elkaar, iedereen uit zijn liefde op een andere manier. Hieronder staan de zeven meest voorkomende typen koppels. Welke zijn jij en je partner?

Het kleffe stel

Dit koppel maakt het niks uit of ze alleen zijn of in het openbaar: ze moeten en zullen elkaar aanraken. Als je even tien seconden de andere kant op kijkt, zitten ze alweer innig met elkaar verstrengeld op de bank. Awkward, maar ook wel schattig.

De zelfstandige types

De mensen in de omgeving van dit stel vergeten weleens dat ze een relatie hebben. Ze laten elkaar vrij en doen lekker hun eigen ding. Elk met hun eigen vriendenkring weten ze zich ook zonder elkaar prima te vermaken. Des te leuker als ze elkaar dan weer eens zien en nog steeds van elkaar blijken te houden.

De huismussen

Er is een vrij grote kans dat dit koppel een tweepersoons deken met mouwen op de bank heeft liggen. Hun favoriete hobby is ‘op de bank liggen en Netflix kijken’. In hun veilige coconnetje voelen ze zich het meest op hun gemak. Lekker samen chillen.

Het burgerlijke stel

Dit koppel gedraagt zich alsof ze al minstens vijftig jaar getrouwd zijn. Met hun matchende serviesgoed, gastendoekjes en jaarlijkse kampeertrip naar de Veluwe zijn ze eigenlijk net je ouders. Voordeel: deze koppels geven doorgaans de beste dinnerparties en barbecues!

De avonturiers

Als je door de Insta van deze lovebirds kijkt, zie je ze voornamelijk samen bij een piepklein tentje liggen. Het liefst balancerend op de rand van een klif, of net iets te dicht bij een woeste oceaan. Dit stel neemt ‘carpe diem’ letterlijk, en zoekt samen het avontuur.

De papa en mama

De papa en mama hebben in de afgelopen twee jaar een kind gekregen, en gaan helemaal in hun rol op. Zo erg, dat ze elkaar aanspreken met ‘pappie’ of ‘mammie’, zelfs als hun kind er niet bij is. Hun liefde is bezegeld met een kindje, en eigenlijk is hun onvoorwaardelijke toewijding ook wel erg mooi.

De LAT-ers

Het koppel dat nog niet samenwoont, ook zijn ze al honderd jaar bij elkaar. Geen van beide willen ze hun knusse woning opgeven, en dus reizen ze elke week heen en weer. De helft van de tijd zijn ze al hun spullen kwijt, maar zolang zij zich er goed bij voelen, gaan ze lekker zo verder.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.