Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

bugaboo x fabulous mama

Kith en Bugaboo herdefiniëren luxueuze stijlmet de lancering van hun eerste limited edition kinderwagen collectie

Het populaire streetwear merk Kith werkt samen met Bugaboo, leider op het gebied van premium ouderschapsoplossingen, om een lijn limited edition kinderwagens en een luiertas te creëren. Het twee jaar durende ontwerp- en ontwikkelingsproces, waarbij het merk de focus legde op de moderne ouder, combineert functie en stijl – en is de eerste samenwerking ooit voor Kith in deze uitgebreide categorie.

De samenwerking is een ware mix van elite engineering, vakmanschap en innovatie door Bugaboo, gecombineerd met het ongeëvenaarde ontwerp en de uitgesproken esthetiek die fans gewend zijn van Kith.

“Onze kijk toepassen op nieuwe productcategorieën is altijd een leuke uitdaging. Onze intentie is altijd om een complete levensstijl voor onze gemeenschap te  creëren, of we nu werken aan kleding, schoenen, een auto, ontbijtgranen of een kinderwagen. Onze klanten verwachten dat van ons, zelfs als ze het volgende product, waar we aan werken, niet verwachten. Mijn vrouw en ik hebben veel onderzoek gedaan voordat we onze kinderwagen kochten en we werden echt verliefd op Bugaboo’s kwaliteit en eenvoud qua functionaliteit.” – zei Ronnie Fieg, CEO en oprichter van Kith.

bugaboo fabulous mama fela de witAls werkende ouder is de collectie die Ronnie samen met de teams van Kith en Bugaboo heeft ontworpen een gestileerde maar functionele capsule collectie in beperkte oplage met de twee meest iconische modellen van Bugaboo. De Fox 5 is  gebouwd voor buitengewone prestaties en is Bugaboo’s kenmerkende all-terrain kinderwagen met het meest comfortabele, veelzijdige en manoeuvreerbare ontwerp. De Bugaboo Butterfly heeft een ultracompact ontwerp dat perfect is voor op reis en is in één seconde met één hand op te vouwen voor gezinnen die onderweg zijn. Elk model is uitgevoerd in exclusieve neutrale kleurstellingen voor Kith en heeft een kenmerkend Kith Monogram-ontwerp naast Kith & Kin-borduurwerk.

De campagne die nieuwe gezinnen viert, zet Kith en Bugaboo teamleden met hun gezinnen in de schijnwerpers, midden in New Yorkse Central Park.
Kith for Bugaboo verschijnt maandag 30 oktober om 11 uur/CET in de Kith winkels en op Kith.com, CA.Kith.com, EU.Kith.com & de Kith App. Verkoopprijzen: Kith for Bugaboo Fox 5 €1450, Kith for Butterfly €650 en Kith for Bugaboo Changing Bag €130.

Over Bugaboo

bugabooBugaboo ontwerpt bekroonde kinderwagens en opvoedingsoplossingen, die gezinnen helpen om eindeloze momenten van plezier en ontdekking te creëren. Sinds Bugaboo meer dan twee decennia geleden de kinderwagen revolutie in gang zette, blijft het bedrijf innoveren in zijn productassortiment, waaronder kinderwagens, autostoeltjes, reisbedjes en accessoires. Bugaboo is B Corp gecertificeerd en voldoet aan de hoge normen van sociale en milieuprestaties, verantwoordingsplicht en transparantie, zoals vastgesteld door B LabTM. Elk product is ontworpen om comfortabel, duurzaam en gebruiksvriendelijk te zijn, zodat ouders en kinderen kunnen genieten van eindeloze ontdekkingsmomenten, waar hun avonturen hen ook brengen.

Over Kith

Kith, opgericht in 2011, is een toonaangevend lifestylemerk dat wereldwijd geroemd wordt om hun vooruitstrevend retailconcept en hun vermogen verhalen te vertellen, nostalgie op te roepen en producten te verbinden met de passie waarmee ze gemaakt zijn. Kith, dat al meer dan 12 jaar actief is, heeft eigen kledinglijnen voor mannen, vrouwen en kinderen, een ijssalon in elk flagship store, een full-service restaurant en diverse winkels verspreid over drie continenten.

Lees hier nog meer over fashion

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama
magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.