Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Laura Bas en kinderen

Kasgenoten: een kijkje in de portemonnee van Laura en Bas

In elke fabulous mama geeft een gezin een kijkje in hun portemonnee. Wat komt er binnen en wat gaat er uit? En lukt het een beetje zonder stress? Deze keer Laura (26) en Bas (44) Burgmeijer. Zij wonen samen met hun kinderen Finn (2,5 jaar) en Senn (11 weken) in een koophuis in Wognum. Laura werkt vier dagen voor een meubelbedrijf, Bas werkt fulltime als team manager voor een transport bedrijf.

Huishoudboekje van Laura en Bas

Huishoudboekje Laura en bas

Geld

Laura: “We leven best royaal vind ik, we zouden absoluut van minder kunnen rondkomen. Gelukkig hoeft het niet. Geld maakt het leven een stuk gemakkelijker. Ik geef het graag uit aan reizen en kleding. Ze zeggen wel dat geld niet gelukkig maakt, maar als ik een nieuw paar schoenen heb gekocht of iets leuks voor de kinderen, dan ben ik toch echt even heel gelukkig!”

Bezuinigen

Bas: “Nu we kinderen hebben, letten we meer op wat we uitgeven en vooral waaraan. We proberen te bezuinigen op de boodschappen. We kochten altijd A-producten bij één winkel. Nu gaan we ook naar andere winkels met een goedkoper assortiment. We letten beter op aanbiedingen en doen maar één keer per week boodschappen. Dat scheelt een hoop impulsaankopen en dus een hoop geld. We houden van lekker eten en drinken en komen er nu achter dat het voordeliger kan.”

Fabulous mama altijd als eerste op de deurmat? Bekijk de diverse voordelige abonnementen en mis niets meer!

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.