Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Hier kun je palletkussens allemaal voor gebruiken

Palletkussens zijn inmiddels een ware hype geworden. Waar je deze eerst nog alleen bij studentenhuizen zag – in de meest treurige vorm, moeten we er wel bij zeggen – zie je deze nu ook in fantastische varianten in de woonwinkels terug. Ze zijn niet langer meer armoedig, maar kunnen zelfs een chic uiterlijk hebben en ontzettend veel sfeer toevoegen. Hebben we je al overtuigd? Dan vraag je je nu vast af waar je deze kussens allemaal voor kunt gebruiken! We geven je alvast drie suggesties om mee te beginnen, maar misschien heb je zelf nog wel een creatief idee!

Kussens voor in de tuin

De meest voorkomende plek waar je palletkussens voor gebruikt ziet worden is in de tuin. Er worden tegenwoordig allerlei hippe meubelen gemaakt van houten pallets en hier passen deze op maat gemaakte kussens perfect op. Zo krijg je de ideale laid back sfeer in de tuin waar veel mensen zo van houden. Je kunt de pallets in een rauwe staat laten, of deze wat chiquer maken door ze wat te schuren en te lakken. Je kunt echt heel veel kanten hiermee op.

Een knus voorleeshoekje

Een andere manier om palletkussens te gebruiken is door ze binnen een gezellig plekje te geven. Zo kun je ze in de kamer van je kinderen plaatsen, waardoor je er een knus hoekje mee creëert. Dit is een ideaal voorleeshoekje waar je samen gezellig kunt zitten. Je kunt er zelfs een momentje van maken elke dag, waarbij je samen op de kussens kruipt en samen een boekje leest of over je dag vertelt. Een goed plekje dus om samen even terug te trekken en jullie band te versterken.

Extra slaapplek voor logées

Soms komen je kids ineens met een ontzettend spontaan slaappartijtje en wil je de pret niet bederven, ook al komt het nog zo slecht uit. Wanneer je een stapel palletkussens hebt kun je deze prima gebruiken als extra matras. Uiteraard zal het niet net zo comfortabel zijn als een daadwerkelijk bed, maar voor een nachtje is dit helemaal prima. Op die manier heb je ontzettend snel een extra slaapplek in handen, waardoor je niet in de stress hoeft om waar je kleine gast gaat slapen.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.