Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Hallo voorjaarsschoonmaak voor je mind!

De lente is begonnen en dat betekent dat voor veel mensen de voorjaarsschoonmaak weer op de planning staat. Ga dit jaar eens niet alleen voor een poetsbeurt van je huis, maar ook van je hoofd.  Zodat je je goed en happy voelt in je o zo schone stekkie. method, het kleurrijke eco schoonmaakmerk, helpt je bij deze mentale schoonmaak en deelt deze hele maand joyful tips en tricks waar je mondhoeken van omhoog krullen. Fabulous Mama deelt alvast haar favorieten. Prik ze in je agenda en luid fluitend de lente in!

Do Good Wednesdays

Op woensdag – oftewel, Do Good Wednesday – daagt method je uit je dankbaarheid te uiten naar onze planeet. Woensdag 24 maart laat spoken-word artiest en &C Talent Nick Waesberg zien hoe je dat in woorden kunt doen.

Aromatic Thursdays, doe je mee?

Van (de juiste) luchtjes kun je ontzettend happy of juist rustig en ontspannen worden. ‘Aromatic Thursday’ staat dan ook in het teken van geuren. Komende donderdag kun je samen met Karlijn en Evelyn van lifestyleplatform Holistik aan de slag met de geur van grapefruit die rust brengt én duik je zo in een geleide detox meditatie. De heerlijke geuren van clementine en lavendel komen erna aan bod. Ruik lekker!

Funky Dancing Fridays, dance monkey!

Klaar voor het weekend? Op vrijdag is het Funky Dancing Friday en daagt danseres Danca Deusa je uit om je weekend vol body positivity in te luiden. Dans al je zorgen van je af!

eco merk method moedigt je aan om niet alleen je huis, maar ook je hoofd een flinke schoonmaakbeurt te geven

Sporty Saturdays, ready set GO!

 Tijdens het sporten maakt je lichaam de stof endorfine aan, ook wel een gelukstofje genoemd. Het zorgt ervoor dat je je na je work-out ontspannen en tevreden voelt. Samen met Lienke van Dear Good Morning sla je op Sporty Saturdays daarom vol aan het bewegen.

Designer Sundays, are you in?

De zondagen staan volledig in het teken van een mood-boosting inrichting. Kleurrijke interieurstylist Maruska (Roestompoes) laat je aanstaande zondag zien hoe je meer kleur – en daarmee happy feelings – in je woonkamer kunt brengen. In week 2 en 3, laat ze je zien wat je kunt doen in de werkkamer en slaapkamer. Doe mee en richt je interieur in met allerlei regenboogkleuren!

 

Klaar voor de schoonmaak van je bovenkamer? Check het complete programma op https://www.methodspringclean.nl/21-day-challenge/ 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met method

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.